ARES 2 MTL RTA

ARES 2 MTL RTA

Ako želite dobar m2l tank, a prošla su vremena kada ste bili voljni davati novce za kupovne grijače, Ares 2 dolazi s rješenjima koja bi vam se odmah na prvu mogla dopasti.

Za početak, ovo je rta (rebuildable atomizer) kod kojeg sami odlučujete kakav ćete si grijač složiti, a osim toga možete i birati želite li verziju tanka od 2ml ili onu od 4.

Zrak ulazi ispod grijača i možete podesiti njegovu količinu jednostavnim okretanjem prstena te sami odrediti koliko ograničen M2L doživljaj želite.

Što se same arome e tekućine tiče, Ares 2 nije nas razočarao, ali svakako savjetujemo da isprobate različite buildove te sami procijenite što vam najviše odgovara.

Plusevi:

 • RTA za korisnike koji ne žele kupovne grijače
 • Lijep dizajn, jednostavan za korištenje
 • Odlična aroma uz podesiv protok zraka

Minusi:

 • Moguće curenje ukoliko ne pogodite količinu i poziciju vate kako treba

Koji su ostali atomizeri na listi najbolji atomizeri 2021 pročitajte klikom na link.

Ukoliko posjedujete tank napišite svoje mišljenje, njegove prednosti i nedostatke u komentarima!

Kao i obično, pratite nas u Live Streamu petkom s početkom u 21:00 na Vaper Pub Twitch.TV kanalu!

S.T.

Tags: , , ,
Choose your Reaction!
 • Odličan tank, treča sreča kak se kaže, mada i moj prvi tank – Doggy je super i još uvijek ga imam, al s Aresom sam prezadovoljan, najviše radi kontrole protoka zraka. I parim skoro samo duanske arome, al dobar mi je za sve. Ako u kupovat novi tank, bit če to Ares 2 ponovo.

 • Nažalost, jedan Ares mi je nedavno za dlaku izmaknuo a cijena je bila i više nego povoljna. Nadam se da će se ponovo negdje pojaviti na second hand tržištu.

 • Ares 2 solidan tank, aroma nije vrh, ali postojana. cesce u njemu parim vockice intenzivnije arome nego duhane. jel netko od vas ima problem da se skuplja nesto malo tekucine ispod samog tanka i ostaje na modu?

 • Moj prvi rta i drago mi je sto je bilo tako jer mi je nakon dosta isprobanih mtl attyja i dalje top. Sve je na njemu fino, i duhani i vocke i kremice. Curio mi nije nikad, al treba pogoditi build da bi aroma bila tip top.

 • Ares mi je otvorio vrata u rta svijet(ostao sam na mtl parenju) i zbilja mislim da je best buy što se tiče omjera cijene,kvalitete i onoga što pruža za jednog početnika.Oprašta dosta što se tiče izrade tj,postavljanja vate i preporuka za svakoga tko želi krenuti sa samoizdradom grijača.Nije dizajniran samo za duhane,kreme ili voćke kao neki drugi mtl atomizeri(ovo znaju oni malo iskusniji)več lijepo zaokruži sve te arome dovoljno za kvalitetan doživljaj parenja.Izrada+sadržaj pakiranja su top!

 • Odličan, malo treba uhvatiti ruku za vatu jer inače zna curiti. Osobno volim pariti praktički restricted mouth to lounge i na njemu se može namještati protok do mile volje. Najviše mi na njemu odgovara Tram 11 tekućina. Uz neke mane trenutno mi je Bskr v2 draži za moj način parenja.

 • Odličan tank. Kupljen na preporuku prodavača u Parilici. Za duhanske tekućine odličan. Bitno je da je vata provučena na knap i da ne dodiruje deck. Nikada mi nije procurio.

Leave a Comment