COLOGNE VAPING – Frozen Joghurt Peach – Passionfruit – Review by Zrinka

0

Jogurt – Breskva – Marakuja – Hladilo

Obožavam jogurt, obožavam i smrznuti jogurt – bilo kod Cibone pa nestalo ;( 🙁Naravno drage su mi i breskva i marakuja a u hladilu naprosto uživam.. I tako, kupila ovu e-tekućinu zbog svega navedenog.

Steepala nekih mjesec dana, piše 2 tjedna al neka je. Probala i ne znam što reći, koju poruku poslati? Najprije probala na kylinu presložila ga, ošišala vatu svee kako su me stručnjaci učili iii hmm čudnjikav neki okus..Ulijem u slimsića makar je na 3 mg miksano samo da provjerim okus jer logično, drugi put u životu slažem mesh, velka je šansa da sam nešto zbrljala budimo realni..Okus isti..Natočim malo prije u zeusa nano i istooo…

Okus jogurta niđe niti u tragovima, breskve bit će ispale sa kamiona skoro sve, ostale dvije i pol one umjetne iz ledenog čaja vlastitih robnih marki trgovačkih lanaca ajd hladila ima i te marakuje, pa neka ajde nije niti marakuja loša ali jednostavno, tekućina ima baš čudnjikav okus i after taste..Kakav? Odgonetavam pol sata, cuclam to u službi znanosti i dakle uz tu umjetnu notu ledenog čaja tu i tamo proviri aroma Softi žvake al neke kopije a taj problematični dio okusa ko da malo baca na metal, na znoj sve preliveno s mrvicom plastike..

Vjerojatno će me vrsni poznavatelji tropskog voća sad zatuć uz objašnjenje kako je ta nota sastavni dio okusa marakuje, možda će im ati i pravo jer naravno marakuju svježu nisam nikad jela ali pila sam sokove, jela neki sladoled i nije imala taj štih tako da, iako sad ispada da ne lajkam tekućinu s marakujom zato što ima okus marakuje mogu jednostavno reći da meni ovo nije fino.

Sve u svemu ocjena 2 i to samo zbog hladila koje popravlja stvar i tropskog štiha kojeg inače volim..Žali bože tri zabrljana atomizera za e-cigarete..Ispričavam se svima koji se možda u ovome dave ali jednostavno, okus ne odgovara opisu, voćkasto-tropskih tekućina imam, ovo uzela zbog jogurta jer me Gege navukao na onu Joguad ili kako se već zove i očekivala sam nešto bar nalik na onu predivnoću. Jednostavnih tekućina s ovakvim štihom ima em puno finijih em puno jeftinijih. Odoh prat tankove…

Choose your Reaction!
Leave a Comment