Vaper Pub društvena mreža

Društvena mreža Vaper Pub

Odakle ideja za izradu nečega što se zove društvena mreža Vaper Pub? AEON d.o.o. ima svoju društvenu mrežu na Facebooku od 2016. 2020 je preimenovana u Vaper Pub.

Nikada nismo imali namjeru otvarati vlastitu društvenu mrežu. Prepustili smo to drugima odnosno onima koji su to već napravili. No uvidjeli smo vrlo brzo da jednostavno nešto nije uredu. Tada otvorene društvene mreže su previše naginjale na jednu stranu, jedan brand, ili na plaćene oglase. Stoga smo se odlučili jednostavno odcijepiti i od svih i otvoriti svoju državu “Vaper Pub”. Pardon, društvenu mrežu Vaper Pub.

Sad će netko reći:”pričate o plaćenim oglasima kod drugih i neutralnosti vas, a kreirate društvenu mrežu koja je u vlasništvu tvrtke koja proizvodi e tekućine.”

Let me explain…

Oglašavanje ponuda drugih, hendcheckovi ili prisustvo ostalih brandova u bilo kojem obliku je dopušteno. Limitirano je jedino na čisto promotivne objave. Zašto? Zato što ne želimo da grupa izgleda kao šasija Formule 1 te kada korisnik dođe surfa po oglasima kineskih trgovina ili domaćih vape shopova.

Ako to i dopustimo, kao što smo dopustili nekima – oni moraju barem nešto toj zajednici vratiti. Dakle ne nama, ne AEON-u u džep – već direktno vama – članovima Vaper Puba. Ono što ćemo mi napraviti je jedino pobrinuti se da to bude što pravednije raspodijeljeno – na aktivne korisnike, one koji prate live stream na Vaper Pub Youtube kanalu itd.

“Da, a vi se sami oglašavate”! Da, ali i radimo praktički tjedne nagradne igre. Gotovo svaki tjedan dijelimo nešto, par e tekućina. Sami sebe tretiramo identično kao i sve druge.

No kako bilo, nadam se da sam barem donekle pojasnio neka pitanja ili bolje reći prigovore koje sam dobio, doduše ne od članova.

I to je to, društvena mreža Vaper Pub – vama na raspolaganju, ista pravila za sve.

To je sve što mogu napisati… vidimo se Petkom na Vaper Pub Youtube kanalu ako ne prije!Choose your Reaction!
Leave a Comment