E cigareta komplet

E cigareta komplet – TOP 5

Za osobu koja tek prelazi na elektronske cigarete, svi pojmovi kojima svakodnevno barataju stari korisnici mogu djelovati pomalo zastrašujuće te će stoga početnik u svoj pretraživač najčešće jednostavno ukucati e cigareta komplet. Zapravo to i nije loše jer su često upravo ovi kompleti veoma pogodni za nove korisnike te smo iz tog razloga odlučili sastaviti listu top 5 vape kitova za 2021. godinu.

Kada kažemo e cigareta komplet, to se može odnositi na vape POD, komplet moda s atomizerom ili takozvani vape pen ili ti uređaj nalik na kemijsku te takozvani all-in-one uređaj. Ipak, kako bi predstavili najbolje opcije za 2021. godinu, kemijske smo izbacili s ove liste i odlučili predstaviti kvalitetnije uređaje.

Aspire PocketX

E cigareta komplet Aspire Pocket X
E cigareta komplet Aspire Pocket X

Aspire Pockex spada je e cigareta komplet uređaj, tako zvani “all-in-one” i odličan je izbor za početnike pojaviše zbog vrlo izraženog throat hita e tekućine koji daje što početnicima itekako odgovara kako bi dojam parenja bio što sličniji pušenju analognih cigareta. Ova e cigareta dolazi u nekoliko boja i korisnici su vrlo zadovoljni kvalitetom izrade što znači da ukoliko vam ispadne iz džepa jednom ili više puta, ne morate brinuti da će uređaj odmah otkazati poslušnost.

Smok Nord 4

Smok Nord 4
E cigareta komplet Smok Nord 4

Nord 4 je najsnažniji iz Nord serije POD sistema s baterijom od 2400mAh i čak 80W izlazne snage. Ipak, zadržao je kompaktan dizajn i male dimenzije kakve očekujemo od POD-ova, a osim toga nudi dvije vrste grijača od kojih je jedna namijenjena za M2L način parenja, a druga za DL. Dolazi u popriličnom broju boja i dizajna tako da je ovaj uređaj nešto što bi moglo odgovarati svakome.

Innokin Adept Zlide

E cigareta komplet Innokin Adept Zlide
E cigareta komplet Innokin Adept Zlide

Za one koji žele komplet moda s atomizerom, Innokin Adept Zlide mogao bi biti jedna od najboljih opcija. Ovaj uređaj dolazi s baterijom od 3000mAh što je značajno veći kapacitet nego kod većine POD sistema, a osim toga je i otporan na udarce, prašinu te vodu. Grijači se lako mijenjaju, a protok zraka je lako podesiv te korisnik sam odlučuje koliko pare želi udisati u svakom povlačenju.

VooPoo Drag S/X

VOOPOO DRAG S/X e cigareta komplet
VOOPOO DRAG S/X e cigareta komplet

Dizajn Voopoo Draga koristi kombinaciju kože i metala što uređaj čini izuzetno lijepim na oko, ali i udobnim za držanje u ruci. Dolazi u dvije opcije: Drag S koristi integriranu bateriju od 2400mAh i nudi 60W izlazne snage, dok Drag X nudi mogućnost korištenja 18650 baterije što je uvijek dobra stvar jer ne morate puniti sam uređaj i na taj način prekidati njegovo korištenje.

GeekVape Aegis L200

GeekVape Aegis Legend 200 e cigareta komplet
GeekVape Aegis Legend 200 e cigareta komplet

Za najzahtjevnije korisnike koji žele veći kapacitet baterije, veću snagu i veći vape komplet, tu je Aegis L200. Ovaj mod od 200W jer novija, manja i izdržljivija verzija Aegis Legenda i otporan je gotovo na sve s čime se možete susresti, uključujući vodu, udarce, prašinu i ekstremno niske ili visoke temperature. Komplet L200 kombinira mod L200 s atomizerom Geekvape Zeus i zavojnicama Zeus (Z), što ga čini pogodnim za DL način parenja. Međutim, budući da i mod i spremnik imaju 510 konektor, možete jednostavno zamijeniti atomizer drugim ukoliko vam ovaj dosadi.

Jesmo li propustili navesti koji proizvod? Dopišite u komentare!

Pratite nas i dalje svaki petak na Vaper Pub Youtube kanalu!

Choose your Reaction!
Leave a Comment