Serbus!
Prvi susret s vapeom sam imao i ne tako davne 2014. s pen style igračkom iz Pufkalice i Virginiom od Lique i trenutno se dogodila ljubav. Tko zna, da mi nije tako dobro legla aroma, možda bi odustao odmah. Uređaj je bio očajan pa sam ubro prešao na nekakvu podesivu Egicu i to je već bio step up ali isto tako nije dugo potrajao. Idući skok je bila nekakava Fasttech King nešto mehanika i Taifun dvojka klon. Kako ambiciozno. Dobro da nije završilo kobno jer mi se jednom prilikom toliko ugrijao nezaključan mod i još s totalno krivom baterijom, da sam mogao biti reš pečen da nisam primjetio na vrijeme. Naravno završio je na tepisonu u uredu dok se nisam odvažio ultrabrzim trzajima izvaditi bateriju. Uglavnom, tada sam naučio svoju prvu lekciju što ne raditi u vapeu, gdje leže opasnosti, te kojim putem ne krenuti dok si još newbie. Tda aje krenuo pohod po bespućima Kineskih dobavljača i godinama preovedenih u isčekivanju vape maila. Prošlo brdo toga kroz ruke. Naravno uz sav alat, điđe, arome, vatice itd. Da ne razvlačim litanije, danas ostalo par setupa uglavnom jedan za RDL, par drippera i obavezno par tankova za MTL koji je i najzastupljeniji dio dnevnog parenja. Ne mogu da se ne dotaknem i onog ne manje bitnog dijela ove priče – tekućine i arome. Da skratim, od mora aroma što domaćih što uvoznih miksera ipak se jedno izdiglo daleko od ostalih. Pretpostavljate o kome bi se moglo raditi. Journey ekipa je uglavnom one of a kind. Toliki trud i entuzijazam, uložena energija i trud moraju se na kraju i reflektirati u vrhunskoj kvaliteti. Nararvno ukusi su različiti ali nekako sve njihove tekućine odišu punoćom i zaokruženom pričom koja nikako nije miksana bez mozga i puno testiranja. Ekipa, keep up the good work!
Novima u ovome želim puno strpljenja i zabave jer se na kraju itekako isplati po pitanju zdravlja i možebitnog zanimljivog hobija, te terapije za živce.
Živjeli!