Salle, nećeš se razočarati, svakodnevno u upotrebi EX V5, EX v1,4 i precizio,.Samo duhanske na njima,svaki svoju aromu i idemo.
Prvi atomizer mi je bio doggystyle i dobru aromu je davao,ali imao je jednu manu,na koju sam se navikao.Da bi natankao tank, potrebno je skinuti ati s moda, ponio s odozdo.Ali to nije sve,morao si s malim nožićem ili nekom malom polugom zabraniti tank kroz otvor zraka i okrenuti da bi se otvorilo Potom na isti način i zatvoriti.Stavio bi maramice na otvor zraka i puhnuo u drip tip,da izbaci višak zraka,jer dok to ne napraviš grgoljat će non stop.Tad nastupa tank i mod od obs-a.Mod za mene čista extravagancija,tank OBS engine mtl rta ,nikad procurio, jednostavan za složiti,ali mi malo 2 ml, aroma dobra,nije kao EX V5,ali uistinu dobra.E sad dolazi Pioneer,arome su na njemu bile najbolje,ali sam morao gledati videa YouTubeu kako ga pravilno složiti,e nemoj da vata dira stijenku,e nemoj ni drugu stranu,e nemoj da igraš duboko vatu u otvore,e nemoj da toćiš od gore,skini bolje je o dolje.Pa procurio par puta,ali uglavnom kad smo se sprijateljili bilo je ok,arome su uistinu dobre na Pioneeru.
Dolazi precizio i EX V5, nemam što reći,jer je sve rečeno o EX V5,osim da mi nije još ispao.Ali ovaj mali precizio je pravo malo iznenađenje, slaganje i aroma su mi top,baca na Pioneera ,ali on je po meni i bolji od Pioneera.
Sad je došao EX V1,4 ,lipo pakiranje ,dosta izbora za slaganje i kombinacije.Arome su super na njemu, ponavljam da parim samo duhanske na ovim atomizerima.
Imam Brunhildu,složenu kao rdl,kilina mini za dl,u dolasku Vapefly Siegfried Mesh RTA.
Vjerojatno će biti još toga u skoroj budućnosti, digiflavor pilgrim, EX TCX i ko zna šta još.
Što mi se ne sviđa ide dalje i tako mogu uzimati druge atomizere.
Umori se,eto toliko od mene,ne zovite,ne pišite
Recent Replies
Forum Statistics
1,489
Registered Users
7
Forums
108
Topics
1,286
Replies
192