Nakod podosta isprobanih atomizera, ja sam si posložio kriterije po tome, koji je najbolji atti za živjet s njim… Ruku na srce Berserker v2, Precisio, Expromizer v5 i v1.4, Taifum GTR, Dvarw, Sirena svi su to fantastični atomizeri i svaki od njih me oduševio i malo naživcirao na svoj način, svima je aroma dobra i svaki od njih ima nešto mrvu bolje. Na kraju dana, kao što sam rekao morate živjeti s tim atomizerom, u mom slučaju ne želim razmišljat dali je procurio ako je ostao na boku, držat fige da ne grglja kad radiš refill, pipkat 5min vatu kada radiš rewick, ili točit tekućinu svakih par sati i imat stalno bočicu sa sobom…
Ja sam sebi za život izabrao Dvarwa i za sad ex1.4, nije da ostali ne valjaju, kao što sam rekao aroma je svima dobra, ali sa ova dva sam siguran da mi budu pružili sve što mi treba, pogotovo Dvarw, njemu manu nisam našo i mislim da nebudem jer je jednostavno nema. Velik tank, toči se odozdo nema boga da procuri ili zagrglja nakon refilla, coil postaviš pijan, vatu još pijaniji, tri načina sam probao sa svakim je natapao savršeno, kod probavanja insert možeš promjeniti pa čak i da vatu samo sa jedne strane podigneš, nema falša. Jedino je malo glasniji ako ga usporediš sa Bishopom, Expromizer V5 ali oni su opet ninje za sebe, ali meninto ne smeta, nije da fućka, pišti ili tako nešto.
Recent Replies
Forum Statistics
1,493
Registered Users
7
Forums
108
Topics
1,286
Replies
192
Topic Tags