Nakon malo dužeg korištenja Kronosa evo da se i ja javim. Ustanovio sam da mu najbolje odgovara khantal žica 28GA, 5 namotaja što daje 1,3 W snage. Pošto koristim i originalni mehanički mod Vapor Gianta ovaj setup je gotovo vječan. Ipak, treba pripaziti na količinu vate. Velika količina vate obavezno uzrokuje u ovom atomizeru dry hit. Vatu treba postaviti tako da ima pad prema krajevima vate na svakoj strani da ne začepi dovod tekućine. Ako se pak stavi premalo vate nakon nekog vremena počne curiti nakon punjenja.
Atomizer, moram priznati nije lako složiti ali kada jednom naučiš onda će vam ovaj atomizer biti vjeran prijatelj. Ovo nije atomizer RTA za početnike. Postoje puno jednostavniji RTA atomizeri. I sam sam bio početnik i nikako nisam uspio pogoditi pravi setup za ovaj atomizer. Ako imate volje učiti (Youtube) a želite pravi high end proizvod onda je ovo atomizer za vas. Nikako nemojte koristiti šrafcigere iz Geekvape seta jer uništavaju šerafiće na atomizeru. Kupite neki tanji šrafciger. Ja sam svoj set kupio u Chipoteki.
Ponovo ponavljam: Ovo je atomizer za strpljive i pedantne.
Recent Replies
Forum Statistics
1,493
Registered Users
7
Forums
108
Topics
1,286
Replies
192
Topic Tags