Cotton bacon prime mi je bila prva i ujedno najgora vata koju sam dosad imala prilike probat. Na dodir je grozno sinteticki feel, a sitne niti lete posvuda. Mudro sam kupila V2, kao jamačno je bolja. Nope. Treba ful dugo da prestanem osjecat vateni okus. Sad ih stavljam samo kad kanim koristit tekucine koje jako prljaju coil, da se brže potroši xD
Fiber n’ Cotton odlična! Duge i čvrste niti, divno natapanje, od prvog puffa ne utječe na okus. Pokupovala sam sve što je Parilica još imala na stanju.
Muji – prvi ml mi redovito ima okus po mokrim psima, al nekako ne na odvratan način 😀 Solidna vata, easy peasy za dozirat i rascesljat, natapa konzistentno dobro
Zniranci me uglavnom nerviraju. Ako vec kupim to, znaci da sam u tom trenu ekstra lijena i ne zelim se zafrkavat s ikakvom pripremom. Kod slacker cotton i wotofo preloaded vate svaki komad vodi neku svoju politiku, u jednom je previse, u drugom premalo pa opet moram prilagođavat. Slacker doduše mozda čak i kupim jos koji put jer se nađe komada i za 2,5 i 3 mm, a i ovak nije loša vata.
Najdraža za sve mi je dosad Journeyjeva. Najjfluffastija, savršenog upijanja, super se češlja, bez ikakvog okusa