@darkod
“Ako taj Demon Killer Slacker Cotton imalo podsjeća na onu vatu koja je dolazila sa njihovim žicama u onoj ovalnoj kutiji ispod spool-a – to je gotovo isto kao i Cotton Bacon po kvaliteti. Možda zeru manje “plastično” pod prstima 🙂”
Demon Killer Slacker Cotton je meni osobno definitivno bolji od Cotton Bacon v2.
Kao što veliš… manje je “plasičan”, dosta je flufastiji.
(ovo me uvijek nasmije, ali jbg, tako najlakše znamo jednom riječju opisati stanje pamuka)
Za Expromizer v5 wick mi je tebalo točno pola dužine te rolice, fino je prošlo kroz coil promjera 2,5mm.
Taman je bilo mrvicu otpora od strane provlačenja kroz coil i nisam uopće trebao naknadno “flufati”.
Aroma pristojna, moj osobni dojam je da je ovaj pamuk bolji od Cotton Bacon v2.
@hrvojes
“Nakon nekoliko dana korištenja ove japanske vate u pločicama mogu reći da mi je bolja vata nego Cotton Bacon ili Canna Cotton, tako da Robert uzmi Koh Gen Do vatu na Juice Doctoru, nećeš požaliti… 🙂”
Odlično, sljedeći put kad ću naručivati nešto iz Juice Doctora, naručit ću i Koh Gen Do.
Htio sam neki dan uzeti Molicel P26A baterije kod njih. No, nisu ih imali na stanju pa sam baterije, extender za Expromizer v5 i Demon Killer Slacker Cotton naručio kod Wizardlab.
OK, sad sam i tako neko vrijeme miran s pamukom, ali vjerovatno će biti sljedeći mjesec
narudžba baze + nic shoot-eva s Juice Doctora pa ću naručiti onda i taj pamuk 🙂