Bok Damire, dobrodošao na Vaper Pub. Daklem, što se Slimsa tiče – sve ti je ovdje opisano uglavnom: https://vaper-pub.com/slims-journey/ . Evo i još dodatno informacija, a vezanih uz tvoja direktna pitanja:
—
Da – Slims je pod uređaj jer koristi izmjenjive i punjive cartridge od 2ml koji dolaze sa integriranim grijačem unutra. Cartridge je moguće puniti nebrojeno puta, ali kad grijač rikne – mijenja se cijeli cartridge. Cartridge ima zapreminu od 2ml, a baterija samog uređaja 600mAh – uređaj je moguće koristiti i kad se puni (tipa uštekan u autu, na laptop/komp i slično…)
—
Prosječno trajanje jednog cartridgea dok ne počne davati zagoren ili loš okus tekućine je, bar po dosadašnjim komentarima ljudi, oko 2 tjedna u prosjeku, nekima traje i dulje, nekima kraće – ovisno o tekućinama koje se pare (pošto neke više prljaju grijač nego druge i obratno), a i o samom grijaču jer se uvijek zna desiti da se naleti na neki lošiji iz serije (no, na sreću – to se nije dešavalo jako često do sad).
—
Koju tekućinu ćeš puniti unutra – to je tvoj odabir, možeš i tu s kioska ako želiš i ako si na nju navikao – postoje i daleko bolje tekućine od te, ali to je na tebi da istražiš sam jer nemamo svi isti ukus (mislim da čak postoji i taj Virginia Tobacco, ali puno kvalitetniji – to će ti netko drugi nadam se napisati jer ja ne parim takve tekućine)
—
Okusi sa nikotinom već postoje u vape shopovima i uobičajene jačine nikotina su 3, 6, 9 i 12mg nikotina (do maksimalno 20mg, ali također maksimalno u 10ml bočicama – jer zakon)
—
Ukoliko kupiš tekućinu ili aromu bez nikotina, potrebno je dodatno kupiti i tzv. nicshotove i/ili bazu sa nula nikotina te to sve zajedno pomješaš kako bi dobio tekućinu sa količinom nikotina koja tebi odgovara (nije ništa komplicirano – kao kad radiš sok za razrjeđivanje, ali ovdje moraš znati točno koliko čega ide – i tu će ti ekipa pomoći naknadno ako treba)
—
Eto, nadam se da je malo jasnije, ako nije – slobodno pitaj dalje 🙂
Recent Replies
Forum Statistics
1,493
Registered Users
7
Forums
108
Topics
1,286
Replies