Pozdrav, ekipa. I ja sam imao iskustvo sa Puffkalicom.
Ne mogu reći da je loše, ali bilo je tu elemenata na koje bi se čovjek mogao i požaliti.
Znači, uređaj je bio naručen u Petak pa sam u Ponedeljak razgovarao s osobom iz Puffkalice da provjerim kad bi bila isporuka. Rečeno da nemaju uređaj na stanju, da nova pošiljka dolazi u Srijedu pa da će mi tek onda znati reći kad će mi biti isporučen, no ajd’ na kraju je na točno 8. dan od narudžbe isti stigao. S modom je sve ok, LG HG2 INR18650 LIMN 3000MAH BATTERY – 20 AMP je stigla očito smanjenog kapaciteta, no ne i umanjene cijene. E, sad…ima u cijeloj priči i nešto pozitive, a to je da sam dobio nešto tekućina na testiranje, doduše na moju zamolbu. I iste su trebale doći skupa sa prvim Vape Mailom, no stigle su nakon par dana. Dobio sam skoro pa cijeli Longfill Hedonista, oko 50 ml Vaper Pub Apple Soda tekućine te 12 malih testera po 1,5 ml.
No, recimo da je i s moje strane ispalo nešto ne fer prema njima, naime moj brat je bio naručio za mene punjač i još 2x LG “Čokolade” te neke tekućine još za sebe, no sve to skupa na kraju nije preuzeo pa se Puffkalici taj paket vratio nazad. OK, nisam direktno uključen u cijelu tu priču, osim što je mamlaz zeznuo i njih i mene. I štajaznam više, sve u svemu prosječno iskustvo s Puffkalicom.
Recent Replies
Forum Statistics
1,446
Registered Users
7
Forums
106
Topics
1,280
Replies
204
Topic Tags