Eto ga, kad je već postalo osobni blog, pa da nastavimo u tom stilu 😉
Znači, prvo da se nadovežem na prošlu objavu i na komentar koji je Vedrana ostavila.
Zvao sam čovjeka, bio je sasvim uljudan i objasnio mi zašto je tako ispalo.
Naravno, ja sam mu prvo objasnio svoje neugodno iskustvo.
A, on veli da je prodao na desetke tih uređaja (Aspire Mixx Quick Silver)
po toj sniženoj cijeni od 195 Kn sa uključenom dostavom i da je taj zadnji povukao
jer je ispraznio stash.
E, pa jbg, kud baš na meni da se prelomi.
I onda mi je nakon drugog mojeg poziva, gdje sam bio impulzivno naručio jedan drugi mod, a tek onda vidio da ima čudan 510 Thread, koji izgleda estetski neprihvatljivo.
Kad se skine njegov originalan tank, bilo koji drugi atty koji bi se stavio bi stršao, kao na štapiću…
da se tako izrazim.
Dakle, ponudio mi je Quick Silver Mixx po cijeni od 266 Kn, što isto nije baš tako loša ponuda ako se uzme u obzir da mu je redovna cijena 480-490 Kn, u kako kojem shopu.
No, problem je što mi je po onoj prvoj cijeni ulazio u budget, dok mi tih 70-ak Kn više jednostavno prelazi u ovom momentu budget koji imam za zabavu.
Tako da, osim što sam 2x ostajao bez uređaja po toj super cijeni i što sam pri tome izgubio vrijeme,
ostalo je bilo sve fer s njegove strane. Pristojan i uljudan, informativan i stekao sam utisak da je čovjeku žao što je tako završilo sve skupa, pa onda nema smisla blatiti ga dalje.
Jbg, ispalo je kak je ispalo, ajmo onu pionirsku “mir, mir, mir nitko nije kriv” ovdje primjeniti 🙂
Chapter 2:
Bio mi je maloprije Danijel na druženju.
Drugi prijatelj kojeg pokušavam prebaciti na Vape, za sad to ide nekak šepavo.
Ima on nešto stare Vape opreme, ima Joyetech Cube 150W Dual Battery mod, koji je ispravan ali ga treba nahraniti parom 18650 baterija i to je u procesu, dok momentalno koristi Eleaf iStick 30W i na njemu Zenith II tank koji sam mu posudio.
I tako danas sjedimo, razgovaramo o Vapeu (između ostalog) i odlučim mu pokloniti Augvape Merlin RTA (ustvari imam 2 ali je drugi poluispravan, no može poslužiti za dijelove).
I postavi on Merlina na Eleafa, proba pariti, ovaj skoro pa mrtav.
Velim mu da ga proba staviti na 20 ili više Watti, na kraju ni na 24W nije mogao izvući ništa iz njega.
I tako, vratim Merlina na Pico 25, na 20W šljaka k’o veliki (twisted NiChrome 80 0.6 Ohma).
I eto, ode Pico k njemu na neko vrijeme, dok ne osposobi Joyetech Cube.
I tako… moja knjiga ponovo spade na 2 slova 😉
Jučer vratio trećem frendu, Mr. Satiru, Sigelei 213W TC Carbon koji je bio kod mene skoro 2 mjeseca.
Super stari mod, koji uredno radi i ima dovoljno snage i za ozbiljnije atomizere.
Falit će, no jbg, nije moj i red je bio da ga vratim frendu:)
Meni ostao sad Innokin Coolfire Z80 + Zlide 22mm 2ml i
Asmodus Lustro 200W + Vapefly Galaxies MTL RTA.
I Joyetech Cubis Max Mesh atty,
kojeg tek povremeno koristim, nestalo voćkica 😉
Nekako se sad osjećam, kao da sam ostao u kupaćim gaćama 😀
Jbg, na raskoš se brzo čovjek navikne, a kad ostaneš bez toga onda ti bude nekak bezveze 😉
No, preživjet ću, bitno da se ima na kaj pariti.
Nema smisla da ja imam na bacanje a da frend nema ništa.
Lijep pozdrav onome tko je odlučio pročitati ovo do kraja 🙂
(ako uopće ima takvih 😉 )