PuKo
Naravno da bih ranije javio dojmove, ali kako me korona uskratila ovaj mjesec za čulo okusa i njuha, ne bi bilo baš produktivno…
Ali, nestrpljivo čekajući Pioneera, poslao sam Hildu dalje i naručio EXa petardu. RTA dosadašnje iskustvo je još jedino na Beri V2 mini tako da mogu baciti samo neku malu usporedbu.
Iako u početku nisam imao okusa i njuha, koji se sad više-manje vratio, ugodno me iznenadio EXov airflow. Nešto sasvim drugačije nego Bero, drugačije nego Hilda. Za razliku od Bere, gdje ponekad kap tekućine kroz pin za zrak ipak dođe do prstena za regulaciju zraka pa tu malo zaslini ili čuješ da ometa protok zraka, Ex je uglađen, ravnomjeran, bez fućkanja. EXov gornji prsten za regulaciju zraka radi savršeno, dok kod Bere ipak treba malo podmazivanja😉 Tek prije nekoliko dana sam počeo osjećati okuse i to sam prvo osjetio na Exu Dark Water, dok na Beri ni D…. Vidjet ćemo sada za koji dan kad se vratim u normalu. Ono što mogu sada zaključiti, da je intenzitet arome izraženiji na EXu…
Recent Replies
Forum Statistics
1,444
Registered Users
7
Forums
106
Topics
1,280
Replies
204
Topic Tags