Pozdrav ekipi,s cigarama sam počeo u prvom razredu srednje škole.Do prije šest mjeseci sam pušio smrduše, kutiju do dvi.
Moj pokušaj da prijeđem na vape je bio prije dvije godine,ali ono ozbiljno,prije 5 godina sam kupio prvu električnu cigaru i bez uspjeha,jer to nije bilo to.
Probao bih kod prijatelja nekad vape,ali to je bio DL i nakon uvlačenja ubi me kašalj.
Da bi napokon moj kolega Boris Ćuk,nakon mog pitanja upućeno njemu,dao da probam mtl i to je bilo to.
Riješio mi mod, atomizer i tekućinu.
Pokazao kako se rade grijači,tj.mtl rta.
Tad počinje moje pravo istraživanje,grupe, Facebook, internet i sve povezano s vapeom.
Počeo sa 12 mg nikotina,ali me grebalo grlo,sad sam na 6 mg i ok mi je.
Kupio još tri moda,tri atomizera,sam radim grijače,sam miješam tekućine.
Daleko sam od profesionaca,ali meni je ovo ok.
Možda u skoro vrijeme probam s DL atomizerom,ali meni je trebala zamjena za cigarete,mtl je bio baš ta zamjena.
Od tada nisam zapalio cigaretu i smrde mi samo tako.
Pluća se vraćaju u normalu i idemo dalje.
Prvi atomizer je bio doggystyle i jako dobar,pa obs engine mtl, zatim veličanstveni Pioneer i sad expromizer V5.
Prvi mod Elif,pa obs Cube, vaporeso tx80 i sad joyeteh.
Od tekućina koristitm sve duhanske, voćne i kremaste mi ne idu.
Old captain, ry4 double, hedonist, saljut, marshal, tabaco Bland, cohibu koristim za miješanje sa West virginiom i još neka aroma.
Smiksao sam jednom West virginia+ cohiba+ tabaco Bland+ french pipe i bilo mi je super, naravno West virginia 80%,a ostale tekućine u manjim postocima.
Eto toliko od mene, hvala.
Recent Replies
Forum Statistics
1,546
Registered Users
7
Forums
108
Topics
1,286
Replies
192