Pušio 15 godina, prosjek kutija dnevno…Prije 2 godine krenuo u vejp sa SMOK Infinix i u startu je bilo super bez obzira na razno razne komentare okoline kako je to kemija i otrov.. Arome se nabavljale iz Electrictobacconist UK, ljepa vremena, ali jedan batch sam uništio slučajno toliko da mi je naškodio par dana sam bio katastrofa, nakon toga SMOK kao SMOK počeo pljucat i zahebavat, poklopili se neki osobni problemi i pokleknuo i zapalio, to je bio kraj mom vejpanju…
Dok jednog dana kod nas na večeru nisu došli kumovi i pufkaju nekakav Viip…Jer im je i to jeftinije od “rcegovačkog duana” koji su do tad smrdili.
Reko daj da probam to čudo… I to je bilo to, momentalni FLASHBACK, istu večer je naručen SMOK Nfix koji me strašno podsjećao na moj dobri SMOK Infinix koji sam napustio i par bočica tekućina po 10ml.
Želio sam ponovno te oblake pune arome i mirisa, jedno je krenulo s drugim i otkrio sam Journey u koji sam se odma zaljubio!
Pali su i neki tankovi i modovi, uglavnom isti dan kad sam počeo vejpat sam ostavio cigaru i ne namjeravam se vraćati IKAD VIŠE!
I tako je već 3 mjeseca sve zahvaljujući kumićima, iako nesvjesno i potpuno spontano spasili su mene, ženu i djecu od smrdulja i uštedili nam dosta novca! Vratili su me u vejp svijet koji se toliko divno promjenio i poboljšao u zadnje 2 godine! Sve se to ljepo poklopilo taman prije rođenja moga sina tako da ga nisam uzeo u ruke sa mirisom smrdulja.
Njima sam se zahvalio tako što sam im nabavio par Nfixa i upoznao ih sa Journey ljepotama i bila je to ljubav na prvi puff i evo ih sa nama redovno dimimo i napredujemo lagano s guštom, bez žutih zuba i smrada! Pozdrav raja i hvala na ovoj zajednici samo jako! 👍💪
Recent Replies
Forum Statistics
1,445
Registered Users
7
Forums
106
Topics
1,280
Replies
204
Topic Tags