nemam iskustva sa Proxima informatikom (vidi na bug-u kaj kažu), ali za Neutrino mogu reći da su ok (imao sam par kupovina – sve bilo ok, čak su mi jednu bateriju za mob koja je bila neispravna uredno refundali, doduše u fizičkom dućanu tu na Trešnjevci/Zg pa je bilo lakše nego natezati se preko mailova)
VC4 imam osobno – skroz dobar punjač, evo već 3. godinu radi bez problema – računaj da će ti za njega trebati adapter sa strujnim izlazom od bar 2.1A ako želiš izvući max iz njega…
Punim apsolutno sve baterije na njemu, od ovih za vape, do klasičnih AA i AAA – nekad i sve vrste istovremeno u različitim slotovima…
Jedini manji downside je kaj nema usb2usb kabl već onaj kaj ima pin s jedne strane, a usb s druge (ne znam koji je točan naziv kabla) pa je malo kompliciranije nać zamjenski ak ovaj rikne (meni je ko novi dan danas)
Imaš kod njih i noviji VC4S za 30kn više…
računaj dostavu od 25kn ko Neutrina i 30kn kod Proxime + eventualnih par kuna ako plaćaš pouzećem…
ps: zaboravih napisati – pripazi kod stavljanja baterija u slotove za punjenje da ti se ne ošteti wrap jer ima jake federe 🙂 buš skužio o čem pričam ako ga kupiš 🙂
-
This reply was modified 1 year, 8 months ago by
Darko D..