-
AuthorPosts
-
09/07/2022 at 13:11 #15411
Pozdrav 🙂
U potrazi sam za dva kvalitetna mtl poda do cca 100€.
** Mislim da će jedan od njih biti Slims doduše.U zadnjih cca 10 dana na dva eq fltr-a su mi izgorili ulazi za punjenje. Tako da sam sa jeftinijim uređajima završio.
(Jedan punjen na racunalu na usbu 2.0, a drugi na laptopu baš zbog toga da ne izgore)Gledam nešto malo veće(npr Vinci X).
Htio bih neki pod style, ali da je baterija odvojena zbog lošeg iskustva sa innokinom.
Vinci navodno ima problema sa curenjem. Pa tražim neka mišljenja nekoga tko je koristio/koristi nešto slično.
Isključivo me zanima MTL, za DL koristim avocado i to mi je sasvim dovoljno.
Svi prijedlozi i iskustva su dobrodošli pa čak i ako netko prodaje nešto 🙂20/07/2022 at 14:39 #15494Ja osobno koristim digiflavor tube g, i prezadovoljan sam. Doduše izašao me je nekih 420 kuna komplet i sa tankom. Onako kao mtl je top. Nije pod, ali je jednostavan i top, mogu ići i 18650 i 18350 baterije, tak da može biti minijaturni vape. Nikakvih problema nisam imao, niti sam čuo da netko drugi je imao. Izdrži mi cijeli dan. Sve preporuke.
09/03/2023 at 20:14 #18956Pozdrav svima,
Prije neki dan sam nabavio dva poda, Smok Novo mini i Uwell Caliburn X i zadovoljan sam, ali zanima me koje podove preporučujete što su trenutno na tržištu jer razmišljam da nabavim još kojeg? 😀
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.