-
AuthorPosts
-
10/01/2022 at 10:50 #9009
Pozdrav ekipa 🙂
Od nedavno se družim sa ovim uređajem, koji sam dobio od frenda.
Njemu je krivo očitavao vrijednosti otpora na coilima i to su stvarno bila neka divlja očitavanja.Npr. coil otpora 1.00 Ohma bi čitalo kao 1.85 Ohma.
No, nakon nekog vremena su se vrijednosti ustalile i sad ga ja koristim uredno.
Stvarno zanimljiv uređaj koji značajno pomaže kod izrade coila,
vjerujem da ima među Vama još korisnika istog pa eto,
možemo ovdje neke svoje dojmove i iskustva podijeliti sa ekipom
kojoj bi možda isto pomogao pri buildu/rebuildu atomizera.Meni je super što se bez puno muke namontira deck atomizera na uređaj
i to je onda stabilno u odnosu kad sam isto odrađivao na modovima.
Tu podrazumijevam dosta jednostavniji pristup decku atomizera,
nema prevrtanja moda na bok kako se znalo događati katkad
dok sam isto odrađivao na modovima.Implementiran solidan izbor “alata” nije za baciti:
Ohm meter
Coil rebuilding deck
Coil burning
Battery output voltage testingKako god, ovaj uređaj mi je podigao iskustvo build/rebuild coila na jednu
sasvim novu razinu.Vaša iskustva s istim?
11/01/2022 at 20:09 #9061Ja imam neki kineski uređaj za slaganje coilova ali isto ne radi kako treba pa ga ne palim nego slažem coil na njemu dok je uređaj ugašen i onda ga samo preselim na mod i dovršim…
12/01/2022 at 10:36 #9075Ovaj primjerak koji je završio kod mene je na početku bio mušičav,
elektronika mu “prolupala” pa je pokazivao neke čudne vrijednosti otpora coila.
No, evo zadnji rebuild Siren2, Galaxies RTA i Expromizer V5 je sasvim lijepo
i točno očitao otpore na coilima, jer kad sam iste atomizere nakon rebuilda stavio na modove,
upravo takve otpore koje je očitao Coil Master su očitali i modovi.
Sad, koliko će dugo to tako biti, ostaje vidjeti a momentalno sam i više nego zadovoljan uređajem 🙂13/01/2022 at 08:06 #9098Ima ga u Wizardlabu za 160 kuna, isti tvoj, radi na 18650 bateriju, sad me malo vuče da ga uzmem… 😀
-
This reply was modified 1 year, 8 months ago by
Hrvoje.
13/01/2022 at 10:54 #9106Da, to je taj. I ja sam ga bio gledao i imao namjeru kupiti ali me je frend iznenadio
i proslijedio mi ga.
Danas ide ponovo u pogon, valja napraviti nove coile i rebuild 2 atomizera,
stigle neke nove tekućine pa je red to sve skupa odraditi kako spada 🙂13/01/2022 at 13:58 #9108Imao sam identican, ali nikako se nisam mogao priviknuti na taj dodatni korak tokom rebuilda. Osobno, smatram nepotrebnim da micem bazu sa moda, ciscenje, etc…, stavljam na Coilmaster, build, stavljam na mod, radim opet check i sve super. Radije micem taj korak i stavljam bazu na mod za rebuild nakon ciscenja. Naravno, to je moj osobni proces, iskutva drugih mogu varirati 🙂
U konacnici, Coilmaster je zavrsio podijeljen kao dio “Secret Santa” programa.13/01/2022 at 14:51 #9110ja sam zbog sličnog razloga kao Goran odustao par puta od kupovine tab-a 🙂 već mi je nekoliko puta bio u raznim košaricama, ali onda mozak proradi i veli “kaj će ti to? buildaš na modu, imaš s tim dodatnih koraka bez neke potrebe itd.” i svaki put odustao od kupovine 🙂
13/01/2022 at 21:18 #9120Baš to, treba mi, ne treba mi i tako u krug. Možda jednog dana baš kad u hlačama koje nisam obuko o hoo hoo nađem oko 200kn si ga kupim, iako kad bolje razmislim to mi se nikad nije desilo, ali nikad ne znaš 😂
14/01/2022 at 00:12 #9122never say never… reče ona Bond tema davno 😀
14/01/2022 at 00:45 #9127Realno to nije neophodna stvarčica.. jedan lik mi se ponudio da mi pošalje postolje na koje našrafiš bazu i onda praviš grejač. on to pravi samostalno..odbila sam ponudu jer ne znam koliko bi mi to olakšalo posao od par minuta.
14/01/2022 at 07:15 #9128@goranbm
“U konacnici, Coilmaster je zavrsio podijeljen kao dio “Secret Santa” programa.”E, onda lako moguće da je to upravo taj.
Frend je dobio to u paketu sa ostalim stvarčicama.
Eto, onda da propisno zahvalim i tebi na ovom uređaju 🙂 🍻💨💨💨💨
@alex
Nije nešto bez čega se ne bi moglo, dakako. Ali je ok ideja i funkcionalnost istoga.
Meni se sviđa uređaj jer mi je nekako pristupačniji deck atomizera na njemu i stabilnije stoji sve skupa. Modovi su mi se znali izvrtati na bok prilikom builda, a to me živciralo.
I sve mi nekako brže i fluidnije ide kad buildam deck na tom Coil Masteru.14/01/2022 at 07:29 #913014/01/2022 at 13:37 #9144da, jedina prednost je ta stabilnost tab-a – pogotovo za ljude koji nemaju neki širi i stabilniji mod… ili čisto ako je netko nespretniji za to sve radit na samom modu jer zna bit malo pimplavije ak imaš čevape od prstiju (kao ja recimo, al sam se navikao 😀 )
14/01/2022 at 22:40 #9151Ma ako ja noob na nunchaku to odradim onda nema tog na kojem se nemože.
-
This reply was modified 1 year, 8 months ago by
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.