-
AuthorPosts
-
30/09/2021 at 18:46 #2153
Nikako si nisam mogla zamisliti parit desertne okuse..jos uvijek sam sumnjicava, iako se berliner tamo steepa. Ova tema nek bude za preporuke, a mozda i upozorenja za desertne tekucine. Dajte početnicima savjete koje tekucine su must have
05/10/2021 at 07:56 #2525Svakako must have no 1 je Coco by Ivana. Fenomenalna aroma kremastog kolača od kokosa. Dosta je slatka, što meni osobno odgovara. Meni je čak savršena zamjena za kolač, jer ostavlja stvarno puna usta okusa. Odlično se osjete i kokos i krema ,mislim od vanilije, i ostavlja kremozan okus u ustima.
08/10/2021 at 10:49 #2804Ne znam da li ste probali Platamon Castle by Philotimo 30ml (Dark Reserve Series)
Platamon Castle je Kentucky Bourbon, Roasted Almond, Coconut, Vanilla, Brown Sugar. Jako mi se sviđa!09/10/2021 at 13:42 #2850Od desertnih tekucina definitivno Coco by Ivana.Berliner je prefin,ja volim slatke tekucine pa mi odgovara.I jos jedna tekucina s kojom sam ocarana je Double Barell od Van&Del-a.
09/10/2021 at 21:28 #2855T Juice – Jack the Ripple – malina sa vanilija sladoledom . Malina je onak taman a vanilija možda malkoc preslatka ali sve u svemu jako fino .
13/10/2021 at 20:56 #2933Od desertnih moja preporuka Coco by Ivana,Mana potion,Tiramisu,Madilyn dessert i Double Barell😋
16/10/2021 at 13:18 #3049Anonymous
Inactive0 PuffoviFairy Tale Sweets aroma – Banana Harmony
17/10/2021 at 11:36 #3085Još jedan Coco fan ovdje! Definitivno najbolja desertna tekućina na tržištu!
(Ovo dolazi od ljubitelja voćkica)19/10/2021 at 21:19 #3207Jbte , zaboravil sam – Panda Tears ……. milkshake od maline .
Nije pretjerano slatka , onak baš taman . Malina se osjeti super .
Nisam ziher ali kao da ima i malo šlaga ili vanilije .19/10/2021 at 22:53 #3210Probal sam jednom neku tekućinu, jogurt+breskva. Na DL-u. JAOOOOOOO kolko je to fino. OSjeti se breskva i lagano kiselkasti jogurt (ne pokvareni 😀 ). I nemam pojma koja je to i di je uzeta. Tako da Teta Ivana ako čitaš ovo…. 😀 🙂
28/10/2021 at 15:15 #4562Nemamo svi isti ukus…Nema druge nego isprobavati. Moje must have su: Berliner, Coco by Ivana, Cookie blues, Love Syrup, Zviz
28/10/2021 at 16:36 #4570Osim must have Coco by Ivana meni je odlična i fina lagana desertno-voćkasta Robot oil od Journey-a.
04/11/2021 at 20:35 #5828Kaj se mene tiče, Coco by Ivana, Ratatatata za koji sam pročitala da je čudan, ali meni je ooodličan, a kad bi keksiće s cimetom uzmem Infamous Santa’s cookie i taj mi je je bolji keks od Fairy tale Senor Churro. (ok churro i nije keks al može proć pod keksasto)
27/11/2021 at 00:02 #7504Treba li i koliko steepat breakfast i gingerbread?
07/12/2021 at 08:57 #7865My favourite deserts ejuice from AEON Journey Black is Medieval Pie.
So delicious juicy apples baked with phenomenal dough.
My sweetspot here is after 2 weeks juice sleeping time.
Then apples burst into your mouth and your flavour cups will be flooded with very yummy baked dough. Simply love this one! 🙂09/12/2021 at 17:27 #7940Treba li i koliko steepat breakfast i gingerbread?
Breakfast minimalno mjesec dana, mada osobno ja bih mu dao sansu jos barem toliko, jer osobno, nakon mjesec dana coksa je strasno dominantna u cijelom spektru okusa.
Za gingerbread mislim da pise 5 dana, ali nisam osobno probao.10/12/2021 at 10:14 #795806.12. sam zamješao Vapori Werter’s bomboni, miris arome dosta izražen, no kad sam probao pariti nekak mi više vuče na Negro bombone. Valjda će biti bolja kad odstepa. Svakako javim dojmove još.
28.11. frend zamućkao Chefs Flavours – Tobacco Crunch, ok ovo je duhančina + keks ali ću opisati ovdje ukratko jer ima i keksa u tekućini. Onako, nije još uvijek došla aroma keksa do izražaja, očito da treba još dozrijevati, no nije tako ni loše. Vjerujem da će biti puno bolja nakon tih minimalno 20 dana a još i bolja nakon 30. Svakako javim još i za ovu tekućinu kakva je.14/12/2021 at 15:58 #8075Coco najdivnije nešto sto sam probala, pored toga mi se svideo i spirit ako se može svrstati u dezertne tečnosti..
-
This reply was modified 1 year, 9 months ago by
Aleksandra.
23/12/2021 at 11:39 #8401Ja Spirit of the woods parim od kada je izašao i za mene nema bolje tekućine u vajperskom svijetu, daleko je ispred svih, iako mislim da to nije duhanska tekućina nego desertna, ali super mi je što ima i duhana u njoj, u svakom slučaju za svaku preporuku je i nadam se da će dugo još potrajati…
-
Hrvoje.
23/12/2021 at 20:03 #8421Kako sam i obećao, ide još jedan feedback za ove 2 tekućine.
Sad su već malo duže u procesu sazrijevanja pa sam ih ponovo isprobao.“06.12. sam zamješao Vapori Werter’s bomboni, miris arome dosta izražen, no kad sam probao pariti nekak mi više vuče na Negro bombone. Valjda će biti bolja kad odstepa. Svakako javim dojmove još.”
Ova tekućina je počela dobijati onu aromu kakvom je već zamišljena,
sad to stvarno sliči Werter’s Bonbonima.
Ugodan miris i solidna aroma, recimo da bih ju mogao pariti bez problema neko duže vrijeme,
a da mi ne dosadi.“28.11. frend zamućkao Chefs Flavours – Tobacco Crunch, ok ovo je duhančina + keks ali ću opisati ovdje ukratko jer ima i keksa u tekućini. Onako, nije još uvijek došla aroma keksa do izražaja, očito da treba još dozrijevati, no nije tako ni loše. Vjerujem da će biti puno bolja nakon tih minimalno 20 dana a još i bolja nakon 30. Svakako javim još i za ovu tekućinu kakva je.”
Crunch.
Hm, ne znam da li sam promašio atomizer ili osim tog mirisa po keksu,
meni to kad parim uopće ne nalikuje keksu.
Poprilično bljedunjava aroma u Expromizer v5, isprobat ću ju na Siren 2 još nakon sljedećeg rebuilda.
Za sada ne opravdava naziv, no uzet ćemo u obzir i lako moguće slabije doziranje arome,
jer je to mućkao Jimmy a on je uvijek “škrt” na količini arome koju stavlja u svoje “kreacije”.
A možda Expromizer v5 stvarno nije primjeren atomizer za ovu tekućinu.
Ne znam, za sada nisam “pametan” što je konkretno na stvari… -
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.