-
AuthorPosts
-
05/06/2022 at 11:41 #14852
možete se ovdje raspisati o DNA čipovima, ali mene samo zanima – di ima najpovoljnije za nabavit DNA čip i možda ekran? ja znam za stranicu ModMaker.com, ali mi se ne čini baš povoljno…
06/06/2022 at 15:27 #14873ja sam mislio da chip-ovi dolaze s ekranima (što bi mi i bilo logično nekako), prvi glas da to ide odvojeno… možda da pitaš nekoga tko ima razvaljeni DNA mod da ti proda čip?
07/06/2022 at 11:08 #14903Za nekoliko projekata sam uzimao odavde:
https://ego2.eu/de/26-diy-box-mod
Cijena ti je takva kakva je. Za 100C ces morati vidjeti sa drugim shopovima, vecinom u UK.
ModMaker, StealthVape i CremeDeVape su pouzdani partneri koji nece otezati sa Evolv garancijom.07/06/2022 at 14:47 #14905hvala obojici na odgorima. da jako je rijetka situacija gdje postoji potreba za čipom – ali ne i ekranom, pr eto sad, kad želiš upgrejdati thelemu quest na dna. al, zlu ne trebalo, znam ja kom treba/će trebat ekran 😉
07/06/2022 at 14:49 #14906Uzmi si i ekran, par eura je, u slucaju da se pinovi od Quest chipa ne slazu/puknu, etc…
07/06/2022 at 19:48 #14914Konkretno za Lost Vape modove ti mogu reci (Thelema, Grus), ako mislis upgrade napravit sa starim ekranom nemoj se nadat jer ima drugaciji pin layout i trebalo bi preradit, a to sa sobom nosi probleme sa guranjem u kuciste natrag, pod uvjetom da sve radi ok…
Ako mislis uzet ekran i chip novi, nemoj se nadat da sve sjeda kako bi trebalo.. Plocica pase savrseno, al ekran trazi malo dorade plastike koja ga fiksira izmedu chipa i moda, nista strasno al da imas u vidu.. 😀Imas retail box (chip i ekran) sa ok cijenom tu, pa vidi ako ti odgovara..
https://ego2.eu/de/diy-box-mod/1210-evolv-dna-75c-color.htmlEdit: to je po meni ok cijena s obzirom da je ista i u Americi, a kasnije nemas briga oko carine ili naknadne reklamacije..
-
This reply was modified 1 year, 6 months ago by
yeti.
07/06/2022 at 19:59 #14916Da ispravim sam sebe! Sad vidim da je out of stock trenutno…
Opet ti se bolje isplati uzet kod Modmakera jer ce te ispast jeftinije nego recimo iz Amerike recimo..https://www.modmaker.com/evolv-dna100c
-
yeti.
07/06/2022 at 20:55 #14921mislim na običnu thelemu, onu dual bat. ja recimo imam dna verziju, ali frend ima quest. znači ekran od questa ne paše?
07/06/2022 at 22:12 #14922Nisam siguran za Quest, za Solo jesam, al kladio bi se da je kod svakog ista stvar cisto zbog jeftinije proizvodnje i software ne treba neke velike preinake od modela do modela.
Realno se nebi petljao sa ostavljanjem postojeceg ekrana jer je lakse ugradit onaj od DNA, vjerojatno se moze spojit svaki pin posebno gdje treba, al original onaj flex kablic ne odgovara i drugaciji layout ima.
Lakse je izrezat ili pobrusit onaj plastican okvir koji ga drzi i ugradit original DNA ekran.08/06/2022 at 11:27 #14926Sto se ekrana tice u usporedbi DNA sa Quest plocama, Quest ekrani su siriji za milimetar (ili tako nesto) pa ces trebati malo kuciste ekrana izbrusiti. Pinovi jesu drugaciji i za 10tak€ koliko DNA ekran u pripadajucu plocu kosta, ne isplati se kombinirati.
Za Thelemu (dual) ce ti odgovarati 250C ploca, samo pazi gdje je uzemljenje (Ground) jer je drugacije na obje ploce. Grus, recimo, je poznat da ga je lagano modificirati iako nije izasla DNA verzija, a Thelema je samo posao zamjene elektronike. -
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.