-
AuthorPosts
-
20/11/2021 at 10:26 #7078
Ekipa, trebam za punicu pronaći nesto jednostavno, s gotovim grijačima jer si sama neće raditi coilove, a još ću joj manje ja (nije da ne želim, nego mi baš nije preblizu :).
Ne znam jel neki pod tipa kroma Z ili neka malo naprednija verzija? Ima netko iskustva? Navodno je kroma dobra za pocetnike. Bitno mi je da aroma nije smece, da je tank pristojnog kapaciteta i da baterija drzi jedan dan. Za MTL.
Tnx 🙂
26/11/2021 at 19:19 #7489pa niko da ti da odgovora? da, kromica je odlična za početnike i pružiće joj sve što je potrebno i traženo. samo otkriti koji grijač bi joj najbolje odgovarao s obzirom na njen način uvlačenja…
02/12/2021 at 08:10 #7696Je li moguće da na wenax stylus grijač ode za tri dana,a potrošeno tri tanka.
02/04/2022 at 09:23 #13588Kupio sam prije par dana atomizer Aspire Nautilus 2 za 50 kuna, ja kažem idem ga probati, kupio novi grijač 0,7 ohma, i isprobao atty, i arome vrlo slabo, zraka isto premalo za moj način parenja, ali da je aroma bolja još bi i mogao pariti na njemu što se zraka tiče, ali na kraju sam ga prosljedio prijatelju za istu cijenu… 🙂
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.