-
AuthorPosts
-
07/10/2021 at 20:36 #2781
U 4 mjeseca uspio sam isposlovati tek nekoliko narudžbi (od 10 samo 2, i u jednoj nedostaje tekućina). Ili nemaju na stanju ili će doći u srijedu, ili se nitko ne javlja na telefon, odgovara na mail. Osobno mi je bilo razočaravajuće iskustvo i žao mi je zbog toga jer je jedini vape shop u Osijeku.
08/10/2021 at 23:07 #2829Narucivala sam sa prijateljicom jedno 2 puta i uvijek nam je sve uredno stiglo.Nemam zamjerke.
08/10/2021 at 23:51 #2830Ja sam dva puta imao iskustvo s njima preko neta i jednom osobno i bilo je sve u redu…
Sad, tko zna kako koga potrefi koji dan… Žao mi je što je tebi tako ispalo. 🙁19/10/2021 at 08:01 #3144Narucio jednom i necu vise. Jednostavna narudzba, danima nije bilo potvrde da je narudzba zaprimljena. Kad sam ih zvao nesto su muljali da bi se na kraju ispostavilo da nemaju na stanju. Ok, nema na stanju, dogodi se. Pa lijepo javi da nema i gotovo. A ne izbjegavat kontakt. I da, naplacuju dostavu neosivno o iznosu 😀
21/10/2021 at 07:27 #3270Napravio par narudžbi i djelomice sam zadovoljan. Prvi puta kada sam naručio cijena na narudžbenici i cijena za otkup paketa razlikovale su se za cca 60 kn. Kada sam nazvao direktno gospodin koji mi se javio mi je rekao da nema on pojma zašto je tako da sam možda ja nešto pogriješio prilikom narudžbe da bi se na kraju ustanovilo da mi nisu spakirali jednu aromu te se nisu ni potrudili kontaktirati me da me obavijeste kako ju više nemaju na skladištu nego su na svoju ruku poslali bez nje a ta aroma je bila jedna od glavnih razloga narudžbe. Druga narudžba je bila GeekVape Aegis Legend 2 koju sam čekao 8 dana te kada sam nazvao da provjerim gdje je zapelo rekli su mi da će doći za 5 dana pa sam odlučio otkazati narudžbu. Nakon što sam na mail dobio potvrdu o otkazivanju narudžbe 3 dana kasnije narudžba je ipak stigla na adresu te sam morao vraćati paket iako su oni rekli da ga neće ni slati. Sve u svemu ocjena 3/5. Ponuda i cijene dobre ali komunikacija i usluga nisu na razini.
29/10/2021 at 06:24 #4650Napravio par narudzbi i relativno zadovoljan. Cijene su im jako dobre, tekucine dosta jeftinije, ali rade greske kod dostave.
Npr, nude gorilla bocice u bijeloj/prozirnoj boji, s crnim cepom i potpuno crne. Narucio sam bijele i crne da supruga i ja mozemo vizualno odmah razlikovati cija je cija tekucina – stigle sve bijele. Mislim nije neka bitna greska, ali meni je imalo svrhu.
Dostava se placa bez obzira na iznos 10 ili 20 kn
16/11/2021 at 12:02 #6953Po meni dosad najgori web shop sa kojeg sam naručiva (ne samo vape opremu ili arome, nego općenito). Dva puta san naručiva, i oba puta dostava kasni, obrada samih narudžbi je spora užasno, ne javljaju se na pozive, odgovor na mail se ceka kao da ih poštar na konju dostavlja. Info o dostavi na webu i sama dostava se razlikuju totalno. Ponuda i cijene su ok, ali ovo sa dostavon je previše. Nikad više.
28/12/2021 at 15:20 #8645Povlačim sve dobro što sam rekao…
Naručim neki dan neke stvari i između ostaloga osam VooPoo PnP grijača od 1.2 ohma i eto sranja.Zovu dan kasnije da nemaju grijače od 1.2, već od 1.0 ohma. Rekoh, može onda osam tih. “A ne ne, nemamo osam nego pet. Može onda pet od 1.0 ohma i tri od 0.8? Kažem, opet ajde može…
Danas stigao paket. U paketu pet grijača od 0.8 ohma i tri grijača od 1.0 ohma, a jedan od ta tri je čak i otvoren!!! Na računu još piše obrnuto, ali ne…
Krajnje bezobrazno i nemarno. Nikad više…
28/12/2021 at 20:05 #8660Ja sam jednom prilikom naručivao mod i naručio ga i onda se ispostavilo da ga uopće nemaju na stanju iako sam ga ja uredno naručio, sva sreća nisam ga platio unaprijed jer ne znam kako bi se izvukao novac natrag, sve skupa čudno iskustvo.
28/12/2021 at 20:41 #8667Imam 5 naruđbi zadnja je baza od 9mg jer realno su najjeftiniji trenutno na tržištu! Do sad nikakvih problema i sve je došlo kako treba! Zamjerka velika što već 3 mjeseca nisu popravili to Recaptcha sranje zbog kojeg se ne možeš prijavit u profil niti imat pogodnosti…
29/12/2021 at 09:33 #8677Kupujem od njih baš kad “zagusti” (inače ide jednom mjesečno bulk od Puffkalice). U fizičkoj trgovini izbor opreme je dosta slab (imaš low end opremu i high end), webshop radi kako im se posreći s naruđbom, stvarno nam u Osijeku treba neki jači fizički shop.
29/12/2021 at 20:19 #8698Ja sam imao par narudžbi od njih i sve je bilo ok, čak i ako nešto nije bilo dostupno nazvali su i ponudili alternativu.
23/08/2022 at 13:29 #16029Stric naručivao s ecigarete bazu, arome i bočice od 30ml.
I opet problemi…– Trebalo je ukupno više od 2 tjedna da paket dođe, iako se radi o 30km udaljenosti.
– Zvao je da pita jednom što se događa, rekli su mu da moraju naručiti nešto s popisa pa da ne mogu još poslati ono što imaju. On poludio i rekao im da šalju samo što imaju, a ostalo storniraju. Znači, oni pola toga nemaju na stanju, već samo prikazuju da je dostupno i onda kad netko naruči nešto, oni to naručuju od nekoga drugoga i onda pakiraju i šalju nama.
– Umjesto 5 bočica poslali su 4.Ja sam nakon 2 loša iskustva prekinuo svaki oblik suradnje s njima, a stric evo već nakon prvog. Što je previše, previše je. Ali stvarno…
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.