-
AuthorPosts
-
26/11/2021 at 14:37 #7473
Pozdrav ekipa 🙂 🍻💨💨💨💨
Problemi u Vaperskom Raju 😛
Asmodus Lustro 200W mi je počeo stvarati probleme.
Od 5 tankova koje imam na raspolaganju, prepoznaje samo
Joyetech Cubis Max Mesh i Vapefly Galaxies MTL RTA.Ne trza uopće na Expromizer v5, Digiflavor Siren 2 i Innokin Zlide 22mm.
Jednostavno ih ne prepoznaje da su navrnuti na njega.
Ajd’ srećom prepoznaje ta 2 attyja, pa mogu kombinirati sa Coolfire Z80.
Još se i 510 Thread na Asmodusu počeo klimati, onak mrvicu, recimo pol milimetra se pomiče.
Nije mi mod ispadao na pod ili padao bočno na stolu, jednostavno se rasklimao.Sinoć sam rastavio mod, malo ga počistio i vidio da ispod 510 Threada nema ništa
što bi ga držalo u mjestu, moram vidjeti da li će možda super ljepilo to učvrstiti,
ili možda rubber duck tape omotati okolo.Ne znam kako bih to drugačije riješio.
Mislim, radi mod ali to pomicanje atomizera na njemu baš zna iritirati.
I to je to, “ned’o Bog većeg zla” 😉
Pozdrav svima koji su ovo eventualno pročitali 🙂
🍻💨💨💨💨13/12/2021 at 16:24 #8040Nisam dugo ništa pisao ovdje, pa ću danas napisati ponešto.
Znači, draga mi je odustala od vejpanja bila, pa sam Caliburn G
prepustio njezinom starom, i čovjek pari pomalo ali uredno roka i cigarete.Jimmy mi je poklonio Smok Nord 4 i to je sad novi početak za moju dragu,
vidjet ćemo kako će to dalje ići.Nadogradio sam s extenderom i Expromizer V5, i iako je extender u crnoj boji
solidno se uklopio u kombinaciju s atomizerom koji je SS Brushed.Na stranu sami izgled, funkcionalnost je najbitnija a extender je upravo to
podigao na nivo iznad.
Sad je kapacitet atomizera 4ml umjesto originalnih 2ml.I tak’, još zamješao neke tekućine, treba vremena da odstepaju pa ću vidjeti kakve su uopće
za pariti.
Kakve god bile, “dobrom prascu svaki napoj paše” 😛I to je to za ovo javljanje, lijep pozdrav svima koji su ovo pročitali 🙂
24/12/2021 at 20:53 #8504Pozdrav ekipa 🙂
Nisam ovdje dugo već ništa pisao pa eto…
Znači, neko vrijeme već parim i na Smok Nord 4 podu i mogu reći da sam poprilično zadovoljan istim.
Nema govora o nekom curenju tekućine kao što sam već čitao od drugih korisnika istog.
Jel ja imam sreće ili je kod mene nešto drugačije kod samog uređaja, stvarno nemam pojma.
I inače je ok i izrada uređaja i podova a i grijači poprilično dugo traju.
OK, ovo da traju dugo grijači možda nisam najspretnije napisao jer ne parim isključivo na tom uređaju,
ali za ovih 3 tjedna koliko ga koristim nemam osjećaj da bih trebao brzo mijenjati grijač na njemu.
Vjerujem da će potrajati grijač još neko vrijeme.
Zadovoljan sam i aromom i količinom pare koju je u stanju isporučiti,
jedina zamjerka ide na potrošnju tekućine.
E, al’ ne mo’š i ovce i nofce imati 😉
Mislio sam tog Norda ženki dati, no njoj se ne sviđa pa je ipak ponovo Caliburn G počela koristiti,
al’ to onak, tek katkada koristi.
Ne znam šta više da pokušam da ju maknem s pljuga, stvarno je tvrdoglava k’o mazga.
I tak’ to je to za sada, javim se ponovo za neko vrijeme ako budem imao koje iskustvo za prenijeti.Hvala svima koji ovo eventualno pročitaju i lijep pozdrav 🙂
10/01/2022 at 11:04 #9010Pozdrav ekipa 🙂
Neki dan sam prebirao po tekućinama koje imam.
Neke od njih sam dobio na poklon i originalno su bile zamješane na 12mg nikotina
i stvarno mi je bilo previše za chain vaping, pa sam odlučio to razblažiti s bazom od 6mg nikotina.
I sad ih ponovo steepam, no neke sam i isprobao odmah i primjetio da se uredno mogu pariti već i sad.
Čak nisu izgubile značajno na samoj aromi,
kao da su bile originalno zamješane sa max koncentracijom arome.
Radi se o Van/Del Double Barrel i KTS Firebomb Reckless te Vapori Werter’s Bomboni koja je bila
zamiješana sa 6mg nikotina ali mi je nakon 30 dana steepanja imala izrazito jaku aromu pa sam ju “razbio” sa dodatnih 40ml baze, isto od 6mg.
I sad je ta tekućina konačno podnošljiva za pariti.
Eto, čini mi se da sam uspio to izvući na bolju razinu nego što je bilo,
za sad se sve te tekućine čine puno bolje kod parenja nego što su bile.20/01/2022 at 11:11 #9357Pozdrav, ekipa 🙂🍻💨💨💨💨
Nisam dugo ovdje ništa napisao, pa eto…
Stigli atomizeri koje mi je poklonila @dyalaraw to jest Mirna.
Radi se o Geekvape Zeus X RTA i Hellvape Dead Rabbit v2 RDA.
Oba atomizera kao i sva dodatna oprema su u savršenom stanju, samo isprobani.
Al’ sad sam u problemu jer mi je jedini dual battery mod koji imam otkazao suradnju.
Asmodus Lustro 200W je još prije koji dan katkad i htio raditi, sad je baš mrtav.
Tako da moram uskoro nabaviti neki dual battery mod pa ću tek onda moći koristiti
ova dva atomizera. Do tada mogu samo gledati u njih i diviti se 😉
Ne znam što drugo reći, osim najveća ti hvala Mirna 🙂
Stvarno si kraljica 🙂🍻💨💨💨💨20/01/2022 at 14:48 #9372Eh, ono kad brzopleto pišeš tag profila pa ispustiš slovo.
Isprike, atomizere mi je poslala Mirna aka @diyalaraw.
Još jedared najveća hvala na ovim poklonima. 🙂🍻💨💨💨💨20/01/2022 at 14:49 #9373Bok Robert, vidim da pariš Double barrel pa me zanima koliko ti prlja grijač ta tekućina? Jer meni ga baš dosta više prlja nego druge tekućine, ali inače mi je super ta aroma…
25/01/2022 at 16:05 #9869Odgovorio sam i prije u komentaru na tvoj upit, @hrvojes
nadam se da si vidio to da ne pišem ponovo.Inače, sinoć mi je draga ostala bez cigareta i iako je i prije pokušala vejpati na Caliburn G-u
(koji je u međuvremenu otišao na vječna lovišta),
te je tada mixala Vejp i cigarete a onda i potpuno prestala pariti, dogodilo se čudo.Pitala me da joj posudim neku svoju parilicu pa je dobila Galaxies RTA i Pico 25,
a u atomizeru Ratata 50/50 sa 12mg nikotina.
I tako je neko vrijeme ona to parila a jutros kad sam ustao, gledam gdje mi je Pico…nema ga nigdje. Nazovem ju da vidim gdje je ostavila, veli ona “e, ja ponijela sa sobom na posao”.
Šok i vjeverica.
Odjedared joj Pico i nije tako ružan a kad sam ga bio nabavio baš za nju, nije htjela ni pogledati mod. Ajd’ baš me zanima koliko dugo će ju držati ovaj put.30/01/2022 at 14:52 #10199Brzo veselje prošlo. Pico je ponovo kod mene.
Par dana ga je nosila u torbici i sinoć pitam jel koristi mod, veli ne.
Izvadila iz torbice i vratila mi. Baterija u modu puna skroz a ni iz tanka ne nedostaje tekućine.
Znači, praktično nije uopće ni parila.
OK, sad ponovo imam 3 moda na raspolaganju ali bih ipak više volio da se konačno makne od cigareta. Živcira me što bi malo parila, malo ne bi a ja nek namišljam tekućine i opremu.
Mislim da sam se dovoljno trudio oko toga.
Više neću nuditi, kad i ako sama odluči za bježanje s cigareta na Vejp, dobit će svu potporu.
Do tada mir, nemam ja živaca na bacanje 😉03/02/2022 at 12:15 #10378Eto mene opet. Pozdrav ekipa 🙂
Javio mi se Medonja danas, to je frend kojem sam preporučio Aspire Rhea mod.
Čovjek je nastavio vejpati, uletio je baš ozbiljno u cijelu priču.S financijske strane mu nije problem, nabavio si je opremu
i par litara baze s nikotinom te preko nekoliko aroma do sad.Jutros mi veli…”kolega, vjerovao ili ne…pokušao sam pariti ove duhanske tekućine
i uopće mi ne odgovaraju, pa ako ih ti hoćeš”.A, radi se o Dark Tobacco, Traditional Tobacco i Cuban Cigar.
Dakako da hoću, meni duhanskih nikad dosta 😉Još mi veli da je pokušao zapaliti cigaretu i da ju je nakon 2 dima ugasio,
da mu je bila odvratna.
Pohvalno, uzevši u obzir da je startao sa Vapeom 18.01.Sad se moramo baciti u potragu za nekim desertnim tekućinama za njega,
voćne ne dolaze u obzir… isprobao je neke i isto tako mu ne odgovaraju.Vidjeti ćemo kako će se dalje razvijati cijela priča,
nadamo se da neće popustiti i vratiti se na smrdljivu duhančinu 🙂03/02/2022 at 15:14 #10384Meni je cigareta skroz drugačiji feeling od vape-a, ne može se usporediti ali generalno vape mi je puno bolji… Cigareta mi je nekako prazna i dosadna, nema paletu osjećaja koje mi pruža vape… 🙂
04/02/2022 at 09:03 #10405Ma, cigarete su stvarno dosadne.
Iz današnje perspektive sam sebi se čudim a bome i ostalima koji rokaju cigarete.
Nit mirisa nit okusa, još pune pepeljare smrdljivih čikova.
Najbolje mi je kad ujutro uletim u kuhinju a tamo njih troje zadimili.
Samo pozdravim, uzmem kavu i okrenem se nazad u sobu guštat u vejpu 😉04/02/2022 at 11:27 #10417Ono sto sam ja primjetio je poprilicno slicno. Opcenito vrijedi da ljudi koji su pretali pusiti su najgoriji kriticari pusaca 😀 Ali osobno, smeta mi, radije se maknem da ne udisem. I da, definitivno se cudim samome sebi kako sam mogao 20 i kusur godina dimiti po 2 kutije dnevno.
04/02/2022 at 14:58 #10442Ista priča… s kutije-dvije Marlboroa, preko noći sam postala vaper, bez ijedne jedine krize.
Ne mogu si oprostiti te silne… ah, da, decenije, trovanja sebe, ali što i drugih, zaboga. Decenije troška 😀 ma ljudi moji, ja kad sam nedavno sjela i preračunala koliko sam potrošila na cigarete, došlo mi da se objesim o prvu banderu, iskreno…
Uživam u svakom vapeu, doslovno, ne vuče me cigareta ama baš nikako, nijednom, od prvog pokušaja sam ih bacila a mislila sam da neće biti lako jer s Marlboroa nisam mogla prijeći ni na drugu vrstu cigarete, ni na IQOS (fuj), ništa. Baš sam ovisnik o Virginiji, a srećom, ima tako divnih nic-saltova da je to čisti gušt.
Nije sad da mi smrdi kad drugi puše, ili da ću reći “nemoj” kad mi netko dođe, ali mene ne vuče.
Ono jesu prošla svega četiri mjeseca, ali meni sve ljepše i ljepše, tako da me nije strah.
I nagovorila sam još petero ljudi koji su relativno uspješno ili smanjili, a neki i skroz prestali pušiti uz vape!
Neka nam i to bude cilj 😉U što sam stukla tolike godine otkad postoji vape…
Ugodan vikend, ekipa, keep vaping, full steam ahead!
-
This reply was modified 1 year, 1 month ago by
PennyPoe.
12/02/2022 at 00:36 #10998Pozdrav, ljudi 🙂
Gledam, ovaj Smok Nord 4 pod je stvarno solidan uređaj.
Odlični, dugotrajni grijači, veliki pod tank koji prima dosta tekućine.
Čak je i baterija solidna i brzo punjiva. Rekao bi čovjek, to je to što se pod moda tiče.
Ipak, nalazim zamjerku u cijeloj priči.
Osim što katkad zna zasliniti, što nije tako strašno…
na tim podovima se zna oldomiti plastika na rubovima ležišta za magnetiće te isti ispadaju.
Meni su na 2 ta pod tanka za minimalno vrijeme korištenja na brzinu poispadali ti magnetići
koji drže pod uz mod i to je stvarno bezveze.
OK, još uvijek bolje nego na Voopoo Vinci pod modu gdje je situacija još gora,
a to je da magnetići ispadaju iz ležišta na samom modu.
Jel se još kome od Vas ovakvo što događalo?24/02/2022 at 13:29 #12174Pozdrav, ekipa. Eto mene nakon nekog vremena ponovo ovdje.
25/01/2022 at 16:05 sam napisao ovo:
“Inače, sinoć mi je draga ostala bez cigareta i iako je i prije pokušala vejpati na Caliburn G-u
(koji je u međuvremenu otišao na vječna lovišta)”Maloprije iz dosade prčkam po ladicama i pronađem taj Caliburn G.
Uzeo ga i dobro prebrisao kontakte na njemu kao i kompletan pod.
I onak iz znatiželje probam povući puff i gle čuda, mrcina radi 🙂
Dopunio bateriju i sad rokam na njemu dok ne ispraznim pod
pa ćemo staviti neku drugu tekućinu.
Hah, čuda se ipak događaju 😉25/02/2022 at 15:42 #12217Eto još jedna dobra vijest 🙂
Kako mi je Mirna poklonila Zeus X RTA a Asmodus Lustro 200W
je bio zblesao i nije htio više surađivati, tako sam bio u dilemi da uskoro kupim neki
dual battery mod na kojem bih onda koristio taj dual coil atomizer za DL.
I neki dan mi frend Drna bio malo na druženju, razgovarali tako i požalim se
kako me Asmodus zeza, veli on ” ajd’ daj da ga ja doma pogledam,
možda se da popraviti.”
Mislim si ja, ok i tako stoji sad tu pokraj bezveze, nek se čovjek poigra.
Istu večer mi se javio, poslao mi video u Messenger, gledam i ne vjerujem.
Mod ispravan, šljaka…još primjetim da ima drugačiju grafiku na zaslonu, odmah sam skužio da mu je nadogradio verziju firmware-a.
I tako se dogovarali par dana kad će mi vratiti mod, a ja sve nešto lijen, kao pa nema veze, bitno da radi…nije da nemam na čemu pariti, budemo već…
I onda mi se javi treći dan, sav ljut…veli ” a u p.m., izdao me mod, ponovo mi riknuo…što ću sad,
nisam baš ni u lovi da odmah idem po drugi…”
Jbt, k’o da sam znao da ne trebam žuriti s time da mi vrati Asmodusa.
Eto, sad on pari na njemu dok si ne nabavi drugi mod.
OK, za prvu ruku bih mu ja posudio ponovo Pica, no ovako je ispalo bolje
jer on pari na Kylin Mini v2 a na Picu ga ne bi mogao koristiti.02/03/2022 at 10:42 #12413Pozdrav ekipa 🙂
Kako me je stari XTAR VC2 PRO Master izdao, konačno sam kupio novu igračku.
Radi se o XTAR VC4 punjaču i za sada sam u potpunosti zadovoljan istim.
Čini mi se da je nešto učinkovitiji u punjenju baterija u odnosu na stari punjač.
Također, kao i da mrvicu sporije puni iste,ali ih napuni baš do 100%,
što nije bio slučaj kod starog punjača.
Ništa čudno, jer je stari punjač bio ćudljiv i vodio je svoju neku politiku 😛
Što i opet nije ništa čudno uzevši u obzir da je šljakao dobrih 5 godina,
a ja sam ga nabavio second hand od frenda.
Sada sam nadam se, miran neko duže vrijeme.02/03/2022 at 11:25 #12414Na koji adapter si prištekao VC4?
Ako je bar 2.1A, onda ti na vanjska 2 slota puni max 1A po bateriji (ako su baterije samo u ta 2 vanjska slota – jedna ili dvije)… srednja 2 slota su 0.5A (500mAh), i čim imaš 3 ili 4 baterije istovremeno u punjaču – sve će ti ih puniti sa 0.5A…03/03/2022 at 11:43 #12473@darkod,
na adapter od mobitela sam prištekao VC4, ali adapter je OK…5V 2.5A
pa tu neće biti nikakvih problema.
Za ove info koje si napisao, hvala ti…iako sam to već sve popratio
prije nego što sam se odlučio baš za ovaj XTAR VC4 punjač.
Dakako da sam ga odmah istestirao, vanjski slotovi šljakaju na 1A
unutarnji na 0.5A a kombinirano sve kombinacije pune na 0.5A.
Kupio sam punjač u Neutrino Mobile za 149Kn i mislim da je za taj novac
najbolji izbor.
Jedino što je kod nas u Hr garancija od samo godinu dana, dok je vani gara 2 godine.
No, šta bi mi vrijedila gara od 2 godine izvana kad bi bilo gro dodatnih troškova
(poštarina) da se nešto dogodi s punjačem unutar garantnog roka… -
This reply was modified 1 year, 1 month ago by
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.