-
AuthorPosts
-
27/02/2022 at 11:49 #12290
Pušio sam cigarete jako dugo i nakon nekog vremena su mi počele baš smrdit i tad sam slučajno ugledao vape.. Kupio sam za prvu aegis solo sa tankom smok tfv8 baby… To mi se nije svidjelo i to je samo stajalo doma, nakon nekog vremena, vidio sam da se vape dosta proširio u hrvatskoj i da opreme baš ima dosta, tad sam kupio mod smok revenger i ne sjećam se koji mtl tank, to mi je super odgovaralo i eto danas sam na picu sa dvarwom i dosta opreme, i puno bolje se osjećam sa vape nego sa cigaretom😁, pišite kakva su vaša iskustva sa prvim vapeom i vapeom dan danas
27/02/2022 at 14:09 #12296Pozdrav Davide 🙂
Aegis Solo ti je stajao nekorišten? Pa to je zvijer od moda 🙂
Da si samo nabavio još neki bolji atomizer mogao si kvalitetno uživati u vejpu od samog starta.
Ja sam krenuo stihijski bez neke pripreme, iz zdravstvenih razloga.
Ubijale me cigarete i nakon 35 godina aktivnog trovanja sam odlučio da je stvarno previše.
2 mjeseca sam se patio sa Wiip podom koji mi se je našao pri ruci,
pa nakon toga 3 mjeseca imao Geekvape Frenzy Pod
koji je ipak razlika nebo-zemlja u odnosu na Wiip.
I tek nakon 5 mjeseci sam konačno došao u posjed prvog pravog moda
a to je Innokin Coolfire Z80. Kako mi Zenith II atomizer nije najbolje sjeo,
iako je u odnosu na sve prije toga definitivno davao i najbolju aromu i količinu pare,
tako sam nabavio i prvi RTA atomizer. A to je Vapefly Galaxies RTA, koji je i danas dio postave
od 3 RTA atomizera koja akivno koristim svaki dan.
Ostala 2 su Digiflavor Siren2 i Exvape Expromizer v5 sa extenderom za isti.
Imam također Eleaf iStick Pico 25, jest da je star i pohaban, ali još uvijek radi i stvarno mi
je drag mod. Treći mod koji koristim je custom DNA60 mod by Yannis Thiroux koji sam nekim čudom
baš ja osvojio u Journey Božićnoj nagradnjači.
Ima tu još nešto Vape opreme sa strane, Smok Nord 4 Pod koji koristim katkad i još Asmodus Lusro 200W koji je u ovom trenutku kod frenda na posudbi dok se on ne snađe.
Imam i 2 DL atomizera, Joyetech Cubis Max Mesh i Geekvape Zeus X RTA.
Hellvape Dead Rabbit v2 RDA koji sam dobio na poklon sam proslijedio frendu,
meni osobno nije najbolje sjeo.27/02/2022 at 17:02 #12307Kad si kupio Aegis Solo, u Hr je već bilo ohoho toga za kupiti 🙂 po mojoj slobodnoj procjeni – vjerojatno je to bilo prije kojih 2 godine kad je Aegis došao na tržište, a vape se već prije toga fino razgranao na ovim prostorima 🙂
Prijeći sa Aegisa na Smok je malo kao prelazak s konja na magarca i kako je Robert napisao – bolji tank bi ti riješio probleme jer je bitniji u ovoj priči, ali najbitnije u svemu je da si ostao na vapeu…
Dobrodošao i sretno dalje 🙂27/02/2022 at 18:04 #12314Ja se ne sjećam dobro svojeg prvog vape uređaja ali mislim da je to bila neka eGica sa nekim Protankom, ako me sjećanje ne vara jer je to bilo prije nekih 10-tak godina… 🙂
Danas najčešće parim na modu Thelema sa 21700 baterijom, i tanku Kronos… 🙂 -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.