-
AuthorPosts
-
22/03/2022 at 16:18 #13312
Pozdrav svima. Kao početnik koji pari zadnjih 3 mjeseca probao sam samo okuse Discovery Parliament i El Presidente. Parliament mi je odličan i trošim svakodnevno, a presidente mi se baš nije svidio. Koristim Geekvape Zeus nano2 MTL/RDL i Eleaf Gzeno Mtl, tvornički grijači naravno.
Nakon 10ak dana korištenja bilo kojeg grijača i otprilike 1500-2000 pufova okus Parliamenta 70/30 postane neugodno oštro Metalno kiselkast, nemoguć za pariti. Cijeli atomizer nakon toga smrdi tako. Grijač i dalje pali i stvara paru btw…
Pretpostavim da se radi o smrti grijača, pa ga zamijenim i pritom prolijem ostatak tekucine i operem atomizer.Zanima me jeste li imali takva iskustva s ovom tekućinom, i radi li se uistinu o grijaču koji je odradio svoje? Kakav je uopće okus i miris odnosno kako prepoznati grijač koji treba zamijeniti?
P.S. Doživio sam jednom dry hit, tako da se ne radi o tome 🙂
Živili.
Mario22/03/2022 at 17:59 #13314Nemam iskustva s tom tekućinom niti tankom, ali meni ovo izgleda kao problem grijača koji je dao svoje, a pogotovo nakon 10 dana korištenja.
Da li ti se to događa i nakon zamjene grijača? Ako ne – onda nije do tekućine i sasvim je normalna pojava da ti tekućina gubi okus što duže koristiš isti grijač…22/03/2022 at 18:02 #13315a kako prepoznati grijač koji je dao svoje – pa upravo tako što ti više ne daje aromu koja te zadovoljava ili nedajbože smrdi po zagorenosti 🙂
To se može desiti za 20 dana, a i za dan-dva – sve ovisi o tekućini koja se pari i koliko ona prlja ili ne prlja grijač…22/03/2022 at 20:43 #13317Ja sam popario jedno 50ml Parliamenta, doduše na RTA, i nisam primijetio da nešto posebno prlja coil, ono klasika. Pitao sam kolegu za kojeg znam da pari Parliament na Zeusu nano pa kad se javi napišem ti njegovo iskustvo.
23/03/2022 at 12:52 #13335Pa da, aroma oslabi malo prije nego se pojavi taj intezivan metalni okus, i to na oba tanka i različitim grijačima. Ali nema okusa zagorenosti kao da gori pamuk. Kad sve operem i zamjenim grijač sve je ok, tako da je vjerojatno do tog.
Palo mi je na pamet da možda zagrijavam tekućinu na preniskoj ili previsokoj temperaturi, ali valjda onda ne bi tek za 10 dana došlo do te pojave.A eto vidit ću s nekom drugom tekućinom hoće li se isto ponavljati.
23/03/2022 at 13:15 #13336to je definitivno grijač onda…
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.