-
AuthorPosts
-
25/03/2023 at 11:49 #19058
Znači na cigaretama sam od 18.godine, sad imam 25.
Vape sam uzela SMOK Nord 2 prije godinu dana i svidio mi se jako.
Počelo je sve od onog bezvezbog Wiipa koji je sestra uzela da proba, pa sam ja probala pa mi bilo super, onda sam probala vape kod frendice i nakon šta sam probala njen vape više nisam mogla Wiipat jer nije isto – naravno. Okusi nebo i zemlja.I kupim svoj tako početnički SMOK.
Isprobavam tekućine, skužim brzo šta mi paše šta ne.
Tu i tamo naletim na neki shit od e-tekućine, al nema veze.Problem je šta kad stavim više nikotina u e-tekućinu ne bude mi ista, bude manje slatka i ima taj throat hit kojeg nisam baš fan (inače volim voćne i kremaste, ništa sa duhanom). Dugo sam već na 3 mg/ml nikotina i ima situacija kad doslovno poželim cigaretu kao da sam gladna tog nikotina.
U stanu ne volim smrdit, pa vapeam a jesam li otišla na neku kavu – uzmem cigarete i zapljusne me taj nikotin – i taman kad mi se zgade svi ostali sastojci – vratim se u stan i nastavim s vejpanjem, pa sam tako on-off već 3 mjeseca.
Pomislila sam par puta da za mene nema izlaza nego da napustim nikotin potpuno – i cigarete i vejpanje.
Čitam svjedočanstva ljudi koji su se ostavili cigareta nakon prvog hita vejpa i iščuđavam se, ak ima netko tko se duže vremena borio da potpuno zamjeni cigarete vejpom, savjeti su dobrodošli.
Također ne pomaže kad odem na ljeto kod svojih a onda oni svi puše i smrde mi – kad zapalim cigaretu bar taj smrad ne osjetim pa ne moram bježat xDHvala i ugodan vikend svima 😀
-
This topic was modified 8 months, 2 weeks ago by
Anita.
25/03/2023 at 15:13 #19060Pozdrav i dobrodošla 🙂
Nemam ti nekih posebnih savjeta jer sam jedan od onih koji je ostavio cigarete prije 8+ godina s prvim vape-om (istinabog, zapalio sam jednu-dvije u prvih mjesec dana u nekom izlasku, ali mi je to samo dodatno zgadilo cigarete pa nakon toga više nije zapaljena niti jedna)
Možda jedino da si za nikotinsku krizu napraviš neku bočicu tekućine na nešto višem nikotinu, kad osjetiš da ti fali nikotina ili ako ti fali uz kavu – uzmeš tu tekućinu, a za ostalo – ovu s nižim za po doma.Probaj tako za početak, možda pomogne iako je meni najveći razlog ostavljanja cigareta bio njihov nesnosni smrad i odvratan okus (kojih s pušenjem nisam uopće bio svjestan tako da mi danas pušači smrde na kilometar)
25/03/2023 at 15:19 #19061Btw throat hit za tekućinu s više nikotina možeš i smanjiti s nekim uređajem koji ima podešavanje zraka i više je namjenjen MTL (mouth to lung) načinu parenja i to tako da smanjiš protok zraka – ili pak povećaš udio VG-a u samoj tekućini (pošto PG komponenta iz e-tekućine također utječe na throat hit)
-
This topic was modified 8 months, 2 weeks ago by
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.