-
AuthorPosts
-
16/12/2021 at 14:22 #8123
Ola ekipos, ime Nino, iz Bjelovara. Fotograf, snimatelj, enduro rekreativac te novopečeni vaper 🙂
Moje vape iskustvo je jako kratko, datum na Old Captain-u kaže 23.11., znači nepunih mjesec dana. E cigarete sam dosta dugo imao negdje u pripremi, budem istražio, poručio pa možda krenem, ali tek kada sam čuo iskustva od frendova iz prve ruke odlučio sam da i sam probam. Koki tu sa foruma i grupe je najzaslužniji, te frendovi is Siska i Čakovca, ali Koki je bio tu kad sam morao postavljat glupa pitanja, ali tako je, familija smo pa me mora trpit 😉
Prvi mod ( da malo bedasto zvuči ali prvi mod ), je bio Innokin Coolfire z80 u kitu sa Zenith tankom, i to je bilo to, prvih par dana mi je bilo ok, ali onda se desilo nešto i postalo je odlično, baš gušt. Krenuo sam istraživati sve više i više, recenzije, forumi, blogovi i sve više me uvuklo u svijet vape-a. Opet kažem, znam da je malo čudno nakon nepunih mjesec dana tako govoriti ali ja jednostavno sam sebe pitam, budalo zašto nisi prije probao? Možda zato jer sam cigaretu baš volio, i sama pomisao na prestanak pušenja nije dolazila u obzir, iako smrdim sam sebi, iako želim dušu iskašljat ujutro, iako moram sam ić van po hladnoći, nije problem jer za tu cigaru bi ubio… E, kako sam samo bedast bio.
Uglavnom da ne duljim, sada sam na dva moda, Grusu i Nunchaku 2, sa dva atomizera Precisio i Ex5, i da odma kažem RTA nije topla voda, pogotovo danas uz Youtube 🙂
Da li sam se prebrzo prebacio na RTA, ovako, ovo je za sve one koji se dvoume. Nema tu pravog vremena za prelazak, ako te to dovoljno zanima i ako imaš volje naučit sve oko izrade i postavljanja grijača i same vate, onda nemaš što čekat, iskustvo parenja mi je jedno 10puta bolje nego na tankovima sa gotovim grijačima. Nije bauk, već je i malo gušt razvuć alat i odvojit 5min za napravit svoj vlastiti coil.
Eto malo se odužilo ali hebat ga, nisam baš netko tko puno piše i objavljuje na društvenim mrežama pa sam se morao negdje ispucat 🙂
Živi vi meni bili
16/12/2021 at 14:35 #8124A đizus, eto te sad i ovdje, sad i s tobom dijeliti puff bodove….
16/12/2021 at 14:43 #8125Hahaha, tebi netrebaju, ja sam još mali 🙂
16/12/2021 at 23:11 #8138Pozdrav, Nino 🙂 🍻💨💨💨💨
Dobro nam došao na vaper-pub.com
Vidim, kolege po Expromizeru v5 smo 👍17/12/2021 at 13:38 #8148Hvala na dobrodošlici, jep, ja također razmišljam o extenderu, jel bi bio bed da samo izmjeriš koliko mm je sam extender, neznam zašto ali malo me je strah da nebude predugačak atti onda, mada ma tvojim fotkama mi se nečini tako.
17/12/2021 at 14:24 #8158Nino, uzmi ti prvi pa ćemo vidjeti kako izgleda….da se ja ne za*ebem! I po mogućnosti zovi na jednu Craft na starom mjestu…
19/12/2021 at 18:46 #821964 mm je ukupna dužina od dna baze do vrha drip tipa, sa extenderom.
8 mm je visina extendera. Je, Expromizer mi je do sad najduži atomizer, ali ništa prestrašno.
Na Pico 25 uopće ne izgleda tako ogroman. Kako god, i ovakva kombinacija crno/ss izgleda
atraktivno a pogotovo je bitan taj pomak sa 2ml na 4ml zapremine atomizera. -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.