-
AuthorPosts
-
21/01/2022 at 10:11 #9501
Pozdrav ekipa, evo da se i ja javim 🙂
Ime Ana, zanimanje vječni student 😁Počela sam vejpat prije manje od mjesec dana, kao zakašnjela novogodišnja odluka da nakon 9 godina ostavim cigarete. 🙈 Htjela sam ih izbacit već dugo, pa skužila da ipak nemam snagu volje kakvu sam mislila- ipak mi je trebala neka štaka da ih se ostavim. Iqosi su mi od starta smrdili gore nego cigarete, tako da to nije uopće bilo opcija, a sa e-cigaretama sam imala samo jedno iskustvo, nekoć davno, i nije mi baš ostalo u najboljem sjećanju 😂 al sam svjesna da je to tad trajalo tjedan-dva, ništa nisam znala i boga pitaj koliko grešaka sam napravila 🤦🏻♀️
Pa sam tako početkom ovog mjeseca otišla po Wiip, jer kao ne svidi li mi se vejpanje neću puno novaca bacit.. Od prodavača sam dobila preporuku za SMOK Nfix kao puno isplativiji i hvala bogu da jesam!! Ovo malo vremena što je prošlo sam skroz zadovoljna, financijski se već isplatio tako da je i po tom pitanju mir. Ne znam skoro ništa o e-cigaretama generalno, ali za Nfix mogu reć da mi se čini kao super početnički alat 😁 Desi se tu i tamo koja cigareta nažalost, ali ne mislim da je to smak svijeta, ide polako 🙂
(Prodavač me uputio i na Vaper pub grupu na fejsu pa mi i time poprilično olakšao situaciju i učenje 😁)Za tekućine primam prijedloge za neke koje se moooraju probat da vidiš šta voliš – trenutno imam nekakvu jagodicu i super mi je, ali ne bi htjela ostat samo na njoj.. Nisam imala do sad baš prilike isprobavat tekućine, jedino sam kod dečka probala zviz i nismo si baš kliknuli 🙈
Zasad toliko, veselim se čitanju i pisanju po grupii 🙂
21/01/2022 at 11:17 #9525Dobro dosla! Samo hrabro naprijed, hrpa savjeta je vec ovdje, a ljudi ce pomoci i uvijek ce netko moci odgovoriti na bilo koje pitanje.
21/01/2022 at 11:30 #9526Pozdrav i dobrodošla
21/01/2022 at 13:06 #9536Dobrodošla u najbolju vejp zajednicu, uživaj!
21/01/2022 at 14:52 #9542dobrodošla, have fun 🙂
21/01/2022 at 15:24 #9544Pozdrav i dobrodošla 😀
Nfix je super …. ja ne spadam u početnike a uredno ga koristim kao backup uređaj ili kad idem van u neke šetnje, kave itd… fakat ko uređaj radi fantastično – tko je preporučio dobro je preporučio 🙂
Otvor zraka je taman onak kak ja volim, niti previše otpora da moraš saugat ko idiot niti premalo.
21/01/2022 at 15:45 #9547Pozdrav, Ana 🙂 Dobro došla na vaper-pub. Da, samo polako…sve stigneš.
Najbolje prvo dobro proučiti što i kako pa onda investirati novac u opremu.
Ovdje kao i na grupi na FB ćeš sasvim sigurno pronaći dosta korisnih savjeta.21/01/2022 at 15:52 #9548Pozdrav i dobrodošla… 🙂
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.