-
AuthorPosts
-
19/12/2021 at 22:28 #8224
Pozdrav ljudi,
moje ime je Mihael imam 26 godina te sam sa vapingom počeo 26.10. nakon 8 godina pušenja razno raznih smrduša. Kupio sam Wenax stylus i 2 male bočice, jedna čisti duhan druga menta. Duhan mi je bio meh dok mi se menta dopala.
Naravno svidjelo mi se vape-anje pa sam kupio Aspire Zelos s Nautilusom 3, za kojeg imam samo riječi hvale, integrirana baterija mi je super i drži mi po 2-3 dana (kombinirano korištenje sa wenaxom), a okus je dobar, na nekim tekućinama super na nekima malo manje. Sve parim na 6mg nikotina a od tekućina sam koristio dosad Shake Cool (na početku super okus, kako stoji sve mi je slabiji), Shrodingers Liquid (okej je al meni možda malo prejak okus duhana), Shake Ratata (fini keksi :D), Vaperpub Cactus Coctail (ovo je predobro), Shake Charger (na Nautilusu s 0.4 grijačem na 28w definitivno moja omiljena tekućina), Love syrup (na wenaxu i na 0.7 nautilusu prefina, na 0.4 mi ne paše).
Uglavnom ja sam presretan jer sam u roku odmah uspio odbaciti cigarete i prijeći na manje štetnu i ukusniju varijantu.20/12/2021 at 11:16 #8237Pozdrav, i dobrodošao. Sviđa mi se ovo što si na kraju napisao, manje štetnu i ukusniju varijantu. Jer po meni to bi trebao bit prvi razlog prestanka pušenja, a financijska razlika na kraju mjeseca može biti samo jedan veliki plus.
20/12/2021 at 19:21 #8281Dobro došao… 🙂
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.