-
AuthorPosts
-
27/09/2021 at 10:03 #1842
Dimim od 2015te, mislim, tako nesto.
Prijelomna tocka je bio posjet Sarajevu i shisha barovi. Mislim da mi je u neku ruku odredilo i sami profil tekucina koje su mi omiljene; desertni duhani, desertne tekucine samo kao takve ili u primjesama sa jagoda/borovnica.
Nakon 20tak godina pusenja 2-3 kutije dnevno, bilo je izrazito lagano prijeci na vape; tu sam shvatio da nije stvar u nikotinu nego cisto u samoj oralnoj satisfakciji. Trenutno mi je dovoljno samo 1-2mg tek toliko da se kaze da ima nesto nikotina.17/10/2021 at 11:33 #3084Ovo je lijepo za pročitati! 🙂
10/11/2021 at 14:37 #6163Nedavno sam bio kod frenda koji ima baš dobru Nargilu i ima tih shisha mixeva “na bacanje” pa smo se malo zabavljali s time. Baš je fora, šteta da nismo imali i pravog “šiša” da malo “upotpunimo doživljaj” 😉
Bit će neki drugi put 🙂02/12/2021 at 08:33 #7698Pozdrav ekipi,s cigarama sam počeo u prvom razredu srednje škole.Do prije šest mjeseci sam pušio smrduše, kutiju do dvi.
Moj pokušaj da prijeđem na vape je bio prije dvije godine,ali ono ozbiljno,prije 5 godina sam kupio prvu električnu cigaru i bez uspjeha,jer to nije bilo to.
Probao bih kod prijatelja nekad vape,ali to je bio DL i nakon uvlačenja ubi me kašalj.
Da bi napokon moj kolega Boris Ćuk,nakon mog pitanja upućeno njemu,dao da probam mtl i to je bilo to.
Riješio mi mod, atomizer i tekućinu.
Pokazao kako se rade grijači,tj.mtl rta.
Tad počinje moje pravo istraživanje,grupe, Facebook, internet i sve povezano s vapeom.
Počeo sa 12 mg nikotina,ali me grebalo grlo,sad sam na 6 mg i ok mi je.
Kupio još tri moda,tri atomizera,sam radim grijače,sam miješam tekućine.
Daleko sam od profesionaca,ali meni je ovo ok.
Možda u skoro vrijeme probam s DL atomizerom,ali meni je trebala zamjena za cigarete,mtl je bio baš ta zamjena.
Od tada nisam zapalio cigaretu i smrde mi samo tako.
Pluća se vraćaju u normalu i idemo dalje.
Prvi atomizer je bio doggystyle i jako dobar,pa obs engine mtl, zatim veličanstveni Pioneer i sad expromizer V5.
Prvi mod Elif,pa obs Cube, vaporeso tx80 i sad joyeteh.
Od tekućina koristitm sve duhanske, voćne i kremaste mi ne idu.
Old captain, ry4 double, hedonist, saljut, marshal, tabaco Bland, cohibu koristim za miješanje sa West virginiom i još neka aroma.
Smiksao sam jednom West virginia+ cohiba+ tabaco Bland+ french pipe i bilo mi je super, naravno West virginia 80%,a ostale tekućine u manjim postocima.
Eto toliko od mene, hvala.02/12/2021 at 09:31 #7701Pušio cigarete skoro 10 godina sve dok slučajno nisam završio na druženju kod frenda di su 2 njegova frenda parili. Činilo mi se dosta zanimljivo i tako sam počeo s Ello atomizerom,zatim prešao na Zilde i evo me sad na BSKR-u.Cigaretu nisam zapalio godinu dana💪🏻💪🏻
02/12/2021 at 15:12 #7717Pozdrav Miro 🙂
Citirati ću neke stvari iz tvojeg posta i replicirati na njih.…“to je bio DL i nakon uvlačenja ubi me kašalj”.
Vjerujem da nakon nekog vremena to neće više biti tako, ali da, i kod mene je isto bilo.
Kad se pluća očiste od katrana onda se može i DL i RDL bez problema pariti.
Ja skoro da i ne parim više MTL, to je više neki RDL jer uredno vučem
paru direktno u pluća na MTL atomizerima.“Počeo sa 12 mg nikotina,ali me grebalo grlo,sad sam na 6 mg i ok mi je”.
Isto ovako sam i ja, no nakon skoro pa 8 punih mjeseci nije mi više problem ni 9 ili 12mg nikotina.
Parim povremeno i tekućine sa više nikotina, kad mi dođe.
I onda se vratim na 6mg.
U biti ni ne osjetim neku značajnu razliku dok parim,
tek nakon chain vejpanja se pokaže da više nikotina “jače udara”.“Možda u skoro vrijeme probam s DL atomizerom…”
Svakako pokušaj opet i DL, zna biti fora čak i ako pariš isključivo MTL.
Ja imam Joyetech Cubis Max Mesh atomizer i na njemu su ok desertne i voćne tekućine do 6mg nikotina. Istina, rijetko kad ga koristim, ali kad parim na njemu, to zna biti baš dobar osjećaj.“Od tada nisam zapalio cigaretu i smrde mi samo tako”.
Ja povremeno, ali zbilja rijetko ispušim jednu cigaretu, tek toliko da bih sam sebe testirao.
Mogu ju dovršiti (prije bih bacao nakon par dimova), ali mi ne predstavlja više ništa
ni u pozitivnom ni u negativnom smislu, rekao bih…da sam ravnodušan.
Čak mi ni ne smrde više cigarete, ali me ni ne privlače.“Pluća se vraćaju u normalu i idemo dalje”.
Ovo je najbitnija stavka u cijeloj priči.
Ja sam nakon recimo 2 mjeseca potpuno normalno počeo disati,
kako ono vele…punim plućima.
I prestao kašljati. Ma, opći preporod 🙂…“sad expromizer V5”.
Expromizer v5 je čudo od atomizera, pravo MTL iskustvo i baš mi je drago da sam investirao u taj atomizer. Do sad od mojih 7 atomizera koje sam koristio i imao/imam, Expromizer v5 je najbolji i zadnje vrijeme koristim većinu vremena baš njega. Jedino kad hoću neku drugu tekućinu koristiti a da ne rebuildam v5 onda parim na Siren 2, Galaxies ili Zlide 22m.
Eto, to je to…došlo mi da podjelim neka svoja iskustva koja se podudaraju sa tvojima,
pa ne zamjeri što sam te citirao.Lijep pozdrav svima s teme, Vape on!
02/12/2021 at 16:05 #7719da se nadovežem na ovo “DL i kašalj”…
ja kad sam počeo prije 8 godina sa egicama i evod tankovima koji su mi dan danas sinonim za MTL zbog svojeg totalno uskog protoka zraka – kome god od pušača sam dao da to proba – zakašljao se je jer je povukao kao što vuče cigaretu, junački…
kod parenja ipak treba prilagoditi malo način povlačenja, bez obzira radilo se o MTL-u, a pogotovo DL-u…tak da nema previše veze jel početnik počinje sa MTL ili DL – jednostavno se treba naviknuti na drugačiji način povlačenja, a tu je ipak bliži MTL, ali i dalje će sigurno biti kašljanja i grebanja po grlu dok se skroz ne privikne na novo…
19/12/2021 at 23:46 #8229Pušio 15 godina, prosjek kutija dnevno…Prije 2 godine krenuo u vejp sa SMOK Infinix i u startu je bilo super bez obzira na razno razne komentare okoline kako je to kemija i otrov.. Arome se nabavljale iz Electrictobacconist UK, ljepa vremena, ali jedan batch sam uništio slučajno toliko da mi je naškodio par dana sam bio katastrofa, nakon toga SMOK kao SMOK počeo pljucat i zahebavat, poklopili se neki osobni problemi i pokleknuo i zapalio, to je bio kraj mom vejpanju…
Dok jednog dana kod nas na večeru nisu došli kumovi i pufkaju nekakav Viip…Jer im je i to jeftinije od “rcegovačkog duana” koji su do tad smrdili.
Reko daj da probam to čudo… I to je bilo to, momentalni FLASHBACK, istu večer je naručen SMOK Nfix koji me strašno podsjećao na moj dobri SMOK Infinix koji sam napustio i par bočica tekućina po 10ml.
Želio sam ponovno te oblake pune arome i mirisa, jedno je krenulo s drugim i otkrio sam Journey u koji sam se odma zaljubio!
Pali su i neki tankovi i modovi, uglavnom isti dan kad sam počeo vejpat sam ostavio cigaru i ne namjeravam se vraćati IKAD VIŠE!
I tako je već 3 mjeseca sve zahvaljujući kumićima, iako nesvjesno i potpuno spontano spasili su mene, ženu i djecu od smrdulja i uštedili nam dosta novca! Vratili su me u vejp svijet koji se toliko divno promjenio i poboljšao u zadnje 2 godine! Sve se to ljepo poklopilo taman prije rođenja moga sina tako da ga nisam uzeo u ruke sa mirisom smrdulja.
Njima sam se zahvalio tako što sam im nabavio par Nfixa i upoznao ih sa Journey ljepotama i bila je to ljubav na prvi puff i evo ih sa nama redovno dimimo i napredujemo lagano s guštom, bez žutih zuba i smrada! Pozdrav raja i hvala na ovoj zajednici samo jako! 👍💪 -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.