-
AuthorPosts
-
06/02/2022 at 08:09 #10513
Revick (promjena pamuka/vate) i čišćenje coila.
jedna od opcija.
svako to radi na svoj način i u redu je da postoji više načina, ja na svoj, slago se neko s tim da je to ispravno ili ne, moja stvar.
nmvz, podjelit ću svoj način s Vama, uživajte!
07/02/2022 at 07:33 #10550Ovo još nisam vidio sa čašicom vode, vrlo zanimljivo… 🙂
07/02/2022 at 08:50 #10553Pogledao sam ovo prvi dan kad si objavio na Youtube-u.
Zanimljiv video, a glazba u pozadini odlična.
Pogotovo S.O.A.D. 😉08/02/2022 at 10:09 #10752Jao, jao @PuKo. Mogli bi sada debatirati sto se dogadja sa legurama nakon ovog potopljavanja/taljenja, ali kao sto si rekao, tvoj nacin, pa kako bi moja prababa rekla “ne bi se stela mesati” 🙂
Samo baci jos videa sa glazbom u tom stilu i sve prolazi. I malo pojacaj 😀24/02/2022 at 13:55 #12176Nakon ovog tvojeg videa sam išao malo istražiti što je konkretno The Scottish Roll Wicking.
Kad sam prvi puta složio build sa tako urolanim pamukom doživio sam pozitivan šok 🙂
Sve ovo vrijeme koliko sam na RTA atomizerima koristio sam Cotton Bacon v2 pamuk i
kad bih išao rebuildati atomizer, samo bih otrgnuo komad pamuka i provukao ga kroz coil.
Sad sam promjenio i pamuk, radi se o Geekvape Organic Japanese Cotton u pločicama.
Pogledao malo RiP Trippers tutorial na YT i voila, puno zadovoljniji i tim načinom
wickanja ali i samim pamukom.24/02/2022 at 16:37 #12182Stvar kod Scottish roll je da nece biti dobar u slucaju da trebas visoku protocnost, drugim rijecima, drzi masu tekucine, ali isto tako treba i nesto vise vremena dok se ne “napuni ponovo”. SR je idealna methoda za MTL/RDL sa jednostavnim zavojnicama, ili, ono najbitnije kod RDA. Kod RDA je savrsena metoda wickanja, jednostavno, nema bolje.
26/02/2022 at 09:29 #12249Hvala Roberte, zato i jesam to snimio da se vide različiti mogući načini dolaska do cilja, a i istina, rezultat scotisha je odličan.
Gorane, osobno nisam imao problema sa scotish roll-om osim ako nisam pretvrdo provukao pamuk (kao danas, još i prekratio pa ne dođe do dna mog rda). treba nježnije proć kroz coil, teka da ima nekakav otpor – onda natapa u svakom režimu.26/02/2022 at 14:16 #12254Ovo što PuKo veli, ja koristim na MTL atomizerima i nema nikakvih problema.
Jednostavno bolje i kvalitetnije mi natapa coil tekućinom.
Nisam urolao ko sivonja, onako lagani roll.
Osjeti se minimalno otpora dok provlačim pamuk kroz coil.
Razlika u odnosu na prije je i više nego primjetna
i ostajem pri ovom načinu wickanja, a bome sam odlučio
da neću ni Cotton Bacon v2 više koristiti.
Ovaj Geekvape Japanese Cotton u ploičicama mi je baš nekako po volji.26/02/2022 at 14:58 #12257Scottish roll sam ja koristio samo na pločicama vate i pokazao se dobrim rješenjem, na svim ovim ostalim “klasičnim” novijim vatama ne rolam istu po dlanovima jer nema potrebe za time (pogotovo ak se fino da razdvojit i lagano zafrknut)…
ps: dodao sam par tagova na post…
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.