-
AuthorPosts
-
05/12/2021 at 00:17 #7814
Roberte, što se tvog dijela tiće, ne znam točno u čemu je problem ali mogu ti dati savjet kod rastavljanja koje bi moglo riješit problem. Ja sam jednom prilikom na Expro V5 slučajno uspjela razvidat onaj prsten na decku gdje su vijci za grijač xD
Moguće da ti “klika” dok vrtiš juice flow jer se možda odlabavio taj dio. Idući put kad ga budeš rastavljao, rastavi i taj dio. Do njega dođeš tako da odvidaš 510 pin i onda ispod toga imaš još jedan vijak s kojim zatežeš izolator i jedan vijak od grijača. To sve rastavi i sastavi ponovo pa javi je li pomoglo što.05/12/2021 at 07:32 #7816Mirnaaaa, pa sad jedva čekam da nešto sj**** na svom Exu pa da mi možeš slati savjete oko popravaka!! 🔧🔨📎😉😘
05/12/2021 at 09:18 #7817Koki, znači nismo samo Goran i ja specijalci za razbijanje haha…nadam se da nećemo uspit sjebat još nešto na njemu jer i nisam neki majstor za popravke 😂
05/12/2021 at 13:45 #7826Pozdrav ekipa 🍻💨💨💨💨
Hahah, @Koki 😉
Eto, ja ću danas probati odraditi to na Expromizer v5, kako je Mirna preporučila.
Idem kod frenda na neko druženje, on pak rekao da ponesem neki atomizer,
da mu je naš treći frend smućkao neku čorbu, pa da se to isproba.
A i tak nije još vidio ni koristio Ex v5, pa nam je to idealna prigoda za sve to.
Jedino što moram napuniti ruksak alatom i priborom, jer ovaj nema doma ništa od toga.
Čovjek pari isključivo na atomizerima na gotove grijače.
Al’, dobro…nije to sad nešto preteško, samo moram paziti da ponesem svu opremu 😉
Sorry za lagani offtopic 😉 Ugodan Vam dan svima želim 🙂
🍻💨💨💨💨06/12/2021 at 07:53 #7837Ništa od rebuilda Expromizera v5, jbg…banda se zapila 😀
Al’ zato danas popodne stiže extender za njega, pa još i bolje da nisam to jučer odradio.
Uglavnom, navečer ću se imati čime zabavljati neko vrijeme 🙂11/12/2021 at 01:17 #7967Eto ga, koNJačno mi je Jimmy donio extension kit za Expromizer V5.
Dakako, ne bi to bio Jimmy da nešto pri tome nije zeznuo 😀
Naime, donio mi je crni nastavak, a atomizer je SS Brushed 😛
Prvo sam mislio da mi nikako to ne odgovara ali sam se predomislio.
Pošto je drip tip isto dvobojan, sad atomizer izgleda kao “zebra”,
onako rdio SS pa crno pa SS pa crno. I izgleda ustvari baš dobro 🙂
Slike ću postaviti kod sebe na profilu.
Uglavnom, sad sam zadovoljan kapacitetom Expromizera v5 od punih 4ml
i samo još moram nabaviti Aspire Mixx Quick Silver mod i to bi bilo to za neko vrijeme.14/12/2021 at 16:06 #8077Mali update, prvi rta mi je bio kizoku i skroz je jednostavan za složiti, kako god postaviš vatu dobar je, ima samo jednu zamerku, a to je širi protok vazduha, e a to sam tek primetila od kada imam pioneer.. on mi je odličan sa insertom 1.2 iskreno bila sam u zebnji da ga neću uspeti složiti, da će mi žica pucati i da će curiti.. i ništa od toga.. stvarno je jednostavan, jedino vatu treba postaviti dobro da ne bi procureo..pravim grejač od kantala 28gs promer 2.5, pet namotaja i dobijem oko 1-1.2 ohm, spustim ga skoro do rupe, tesno privučem vatu, secnem ukoso i stavim u kanale pazeći da nedodiruje zidove, lepo je natopim i to je to. Aroma savršenstvo jedno. jedina zamerka je sto se prsten za zrak teže pomera.
Imala sam do skoro i roulette, jako loše iskustvo prosledi15/12/2021 at 07:47 #8091Jučer sam ponovo odradio rebuild Expromizera V5.
Sve više i više mi se sviđa taj atomizer.
Koliko inteligentno je riješeno sve na njemu, jednostavan za rastaviti,
jednostavna promjena coila i postavljanje pamuka, jednostavno za sastaviti.
Riješio sam i onaj problem gdje mi je malo kao “preskakao” kad bih otvarao/
zatvarao juice control.
Doslovno niti kapljica tekućine nije iscurila iz njega od kako ga koristim.
Sad sa extenderom je još i bolji.
Kapacitet od 4ml je pun pogodak, kao i kompletan atomizer.
Nema ni teoretske šanse da bih ga poslao nekud dalje od sebe.
Što se mene i MTL parenja tiče, to je to.
Mislim, imam ja na raspolaganju i koristim još par MTL atomizera,
ali Expromizer je u odnosu na njih superioran.
A, radi se o:
Vapefly Galaxies, koji mi je isto drag i ne namjeravam ga prestati koristiti.
Digiflavor Siren 2 koji je isto odličan atomizer.
Innokin Zlide 22mm i Zenith II, oba na gotove grijače i oni su mi onak, ne baš najbolje sjeli.
Njih sve manje koristim, jednostavno ne dolaze do izražaja u solidnoj konkurenciji.22/01/2022 at 08:54 #9571Najbolji RTA MTL atomizer mi je Vapor Giant Kronos, aroma ubija, iako možda malo više troši tekućine, stalno tankam u njega tekućinu… 🙂
22/01/2022 at 11:21 #9583Ja bi se složio sa Robertom, što dulje koristiš Expromizer v5 to više kužiš koji je to stroj od atomizera. Aroma je vrh, protok zraka fenomenalan, jedino što mene muči su dvije stvari. Prva je kapacitet ali to se lako da popravit kupnjom extendera, e sad da li se nekom sviđa tako povišeni look to pitanje za svakog osobno. Drugi problem je taj što nije baš lak za oprat i osušit tank, ali ajde to neradiš toliko često pa možda i nije neki bed, ali eto.
Dvarw FL je apsolutno moj favorit uz V5, aroma vrh, protok zraka jednostavan ali jako precizan i tih (koristim 0.8×2 pin), dobar je sa svim aromama, jako jednostavan za složit, još jednostavniji za rastavit i oprat.
Berserker v2, Precisio i Taifun GTR koje imam su također jako dobri atomizeri, ali ova dva gore su ipak za stepenicu bolji.
22/01/2022 at 21:45 #9611Moj osobni favorit je i dalje Expromizer v5 sa extenderom
u odnosu na Digiflavor Siren 2 i Vapefly Galaxies RTA koje još koristim.
Iako je dosta kompliciraniji od ta dva atomizera, opet mi je veći gušt rebuildati Expromizer v5.
Jedino što sam ga u zadnje vrijeme malo zapostavio jer sam isprobavao neke nove tekućine,
a to mi je bilo ipak jednostavnije i brže na Siren2 i Galaxies 😉
Kako god, svaki atomizer ima svoje neke i mane i prednosti.
Meni osobno su sva 3 ok i nastavit ću ih koristiti usporedno,
sve dok pružaju ono što se od njih očekuje.23/01/2022 at 08:39 #9619Priznajem expromizer V5, nikakvih problema,u svakodnevnoj je upotrebi.
Samo toči.
Imam ih još,ali sad sam u iščekivanju expromizera v1,4.
Pa da vidimo.23/01/2022 at 12:32 #9624Miro, budeš nam tu malo opisao Expromizer v1.4 kad stekneš dojmove o njemu?
I mene zanima to čudo od atomizera.
Vidio sam da su na FB VP grupi već pisali o njemu, ali bolje je kad čuješ dojmove iz više izvora.23/01/2022 at 15:53 #9633Roberte, ekipa koju znam, već pari na expromizer v1,4 i kažu,ako sam mislio da je V5 top,e ovaj je još bolji.
Moj dolazi kroz koji dan,a u planu je i expromizer tcx.
Isto bih molio,a naći će se u ovom postu,ekipa koja već pari na expromizeru v1,4, da napiše dojmove,jer su već poparili poprilično tankova na njemu.23/01/2022 at 16:10 #96351.4 je odlican tank. Lako se slaže, odlično natapa i ono nabitnije, aroma je izvrsna. Fora je sta se moze slozit na 2,4 ili 6ml i kombinirat ekstenziju skupa s metalnim tankon i tankom na kojem se vidi razina tekucine. Deck mu je jednostavan. Airflow se namjesta preko pina ispod coila i vanjskog prstena( ja koristim 1.0mm ispod coila i 4 rupice na vanjskom prstenu). U takvoj konfiguraciji povlačenje je srednje tijesno i po meni idealno za mtl. Od Coilova san stavlja kantal 26ga 2.5 na 6namotaja i fused clapton, oba oki 0.9-1.0 otpora. Aroma odlicna u oba slucaja.
24/01/2022 at 03:05 #9681Evo, pronašao sam neki review na YT, znam nije neka sreća…stari je spor i smotan,
al’ barem govori na engleskom i pokazao je štošta vezano uz Expromizer 1,4.
Ostali reviewi su na grčkom…itd…- https://www.youtube.com/watch?v=okG7wX098l0
24/01/2022 at 07:55 #9683Za MTL je vrlo dobar i Brunhilda MTL, možda ocjena 4, iako možda je Hilda više RDL, a Berserker V2 me razočarao, nije mi bio dobar, ocjena 2, eventualno 3 sa dobrim grijačem, ali nikako nije za chain vaping…
-
This reply was modified 1 year, 8 months ago by
Hrvoje.
24/01/2022 at 11:41 #9716Haha, je smotan je malo, ali meni su njegovi review najbolji, ovi ostali samo izvrte na brzinu sve, kažu da je sve super i to je to. Stari tu ide u detalje, pogotovo mi se sviđa kada povuče paralele između ostalih atomizera.
24/01/2022 at 17:16 #9743Meni je stari legenda baš zato sto je smotan ko sajla, ali je zanimljiv takav, detaljan, sve raskopa, dobijem sve informacije koje me zanimaju 🙂
24/01/2022 at 18:13 #9782Ma stari je bas legenda.. Ja sam si narucio Exvape Expromizer V1.4 RTA Limited Edition 23mm crni i ne mogu ga se docekati, a i to je ujedno i moj prvi RTA.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.