-
AuthorPosts
-
15/05/2022 at 21:00 #14502
Atomizer Aspire Neeko RTA 22.4mm u Puffkalici za 200 kuna sa dostavom…
Je li netko koristio ovaj atty?
Hvale ga ljudi i razmišljam da ga uzmem iako već sam imao jendu narudžbu ovaj vikend iz Puffkalice… 🙂10/09/2022 at 09:31 #16311Na kraju sam ipak bio uzeo Neeko RTA iz Puffkalice kad je bio na zadnjoj akciji, ali iako je vrlo solidno napravljen ovaj atomizer i ima mali milijon inserata za zrak i ispod drip tipa, nije me oduševio, aroma mi je bila slabašna, pa sam ga se vrlo brzo riješio…
03/10/2022 at 09:52 #16653Yachtvape Pandora V2 MTL
Kupio sam ovaj atomizer totalno slučajno praktički. Uglavnom da ne duljim.. Atomizer je odličan na njemu imam neki 0.62ohm fused clapton. Odlično to podržava. Iako mi je ovo prvi RTA mogu reći da sam zaista zadovoljan i da sam napravio pun pogodak. Daje odličnu aromu. Ima milijardu mogućih podešavanja zraka. Ima kotačić za podešavanje pa nema problema sa ubacivanjem i izbacivanjem pinova, nego preko kotačića sve se napravi. Airflow je na dnu. Što nije problem što više super je izvedeno.
-
This reply was modified 1 year, 2 months ago by
Antonio.
03/10/2022 at 10:50 #16655Taman krenuo pitat, da li misliš na Pandoru, a ne Pandovu 😀 a tamo na newsfeedu se nažalost ne vidi da si već editirao naslov posta.
Nevertheless, nije ti taj fused clapton malo overkill za tak malu komoru? Osim ako nije mtl clapton neki pa nije velika masa žice. -
This reply was modified 1 year, 2 months ago by
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.