-
AuthorPosts
-
05/10/2021 at 13:13 #2555
Zovem se Milena, počela sam pariti prije cca mjesec i pol dana nakon 30-tak godina pušačkog staža.
Što reći? Nisam imala namjeru prestati pušiti ali prestala sam u roku od tjedan dana od kada sam počela pariti.
Oduševljena sam, nemam želju za cigaretom, čak mi smeta dim. Ukratko, iznenađena sam i ja i svi oko mene.
Snalazim se nekako u tom meni novom svijetu i za sada je sve ok. Počela sam sa Vaporesso Osmall, da vidim da li će mi to uopće pasati, a kasnije sam kupila Innokin Sceptre i Aspire Cube i to mi je za sada dovoljno.
Tekučine su mi u početku bile problem, jer sam kupila neke gotove koje mi nisu odgovarale pa sam se učlanila u Vaper pub grupu i tu svašta pročitala te se odlučila sama nešto smiksati. Sada parim Bastard, Shaman, Hedonist a neki dan kupila i novu Waldemar koja je potpuno drugačija od ovih koje sam već imala, neobićna ali dobra. Malo za promjernu. Probala sam i Spirit of the woods, jako mi se sviđa, to je slijedeća koju ću kupiti. Polako, imam vremena.
Eto, toliko za sada od mene, puno toga ne znam ali polako se snalazim i sviđa mi se!09/10/2021 at 00:02 #2831Ja sam počeo pariti prije manje od 10 dana i cigareta mi uopće ne treba, na zaprepraštenje svih. Pušio sam 15 godina ko stoka i cigareta je doslovno bila dio mene… 😀
Znam točno kako ti je 😀 Isto sam očaran vapeom i ne znam zašto se prije nisam odlučio na to (možda zato što se činilo komplicirano zbog tankova, modova, grijača i sl.), ali prezadovoljan sam. Jedina je razlika između nas dvoje što sam manijak kad su voćni okusi u pitanju, dok duhanske i druge rijetko mogu “prožvakati” 😀Drago mi je vidjeti nekog novog u ovome svemu sa sličnom pričom 🙂 Keep it up!!!
11/10/2021 at 14:20 #2883Zovem se Branislav ja sam nov u parenju počeo sam početkom ove godine i do sada niti jednom nisam poželio obične cigarete ni da pomislim zapaliti niti me vuče da bi probao inače sam koristio otprilike dvije kutije.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.