-
AuthorPosts
-
04/03/2022 at 00:35 #12504
Prekjučer sam naručio a danas mi stiže Demon Killer Slacker Cotton pa ćemo vidjeti kaj pak to je.
Koliko sam upratio već je urolana, ima 60 komada dužine 80mm, a cijena je moćnih 26 Kn.
Prvi build s tim pamukom će biti na Expromizer v5 i onda isprobati Jinx nakon skoro 2 mjeseca steepanja.04/03/2022 at 08:18 #12520Ajde baš javi kakav je, i mene zanima… 🙂
Ali mislim da je to sve slično kao Cotton Bacon, ne vjerujem da je puno bolji…04/03/2022 at 10:40 #12521Ako taj Demon Killer Slacker Cotton imalo podsjeća na onu vatu koja je dolazila sa njihovim žicama u onoj ovalnoj kutiji ispod spool-a – to je gotovo isto kao i Cotton Bacon po kvaliteti. Možda zeru manje “plastično” pod prstima 🙂
05/03/2022 at 08:59 #12548Nakon nekoliko dana korištenja ove japanske vate u pločicama mogu reći da mi je bolja vata nego Cotton Bacon ili Canna Cotton, tako da Robert uzmi Koh Gen Do vatu na Juice Doctoru, nećeš požaliti… 🙂
05/03/2022 at 09:59 #125495 pack takvih Muji pločica na Fasttechu košta 5$ 😀 baš išao gledat sad… zaboravih koliko je to tamo jeftino 🙂
05/03/2022 at 10:26 #12550Pa ovo meni doma je sve sa Fasttecha, tamo sam ostavio novaca tijekom godina na sve živo, ali nije mi žao, jer ili je meni koristilo ili bi probao i proslijedio dalje uz vrlo mali gubitak… 🙂
Ali već neko vrijeme nisam ništa naručivao, i mislim da ni neću, sad sve kupujem kod nas… 🙂
Ali Fasttech, Heaven Gifts i Gearbest su mi bili dugo vremena dobri prijatelji… 🙂05/03/2022 at 10:41 #12551Ja sam nedavno (taman prije Nove godine) nakon 100 godina uzimao neke sitnice sa Fasttecha, neke gadgete i usb kablove, sitno nešto – nije bilo za vape… Do tad nisam kupovao ništa iz Kine otkad su ova “sranja” s poštom, a prije toga se uredno nakupovalo svega i svačega sa Fasta 🙂 tankova, žica, vate…
Iznenadilo me što je paket došao relativno brzo, mislim da je 15ak dana putovao, s tim da su bili praznici…05/03/2022 at 18:14 #12627
@darkod
“Ako taj Demon Killer Slacker Cotton imalo podsjeća na onu vatu koja je dolazila sa njihovim žicama u onoj ovalnoj kutiji ispod spool-a – to je gotovo isto kao i Cotton Bacon po kvaliteti. Možda zeru manje “plastično” pod prstima 🙂”Demon Killer Slacker Cotton je meni osobno definitivno bolji od Cotton Bacon v2.
Kao što veliš… manje je “plasičan”, dosta je flufastiji.
(ovo me uvijek nasmije, ali jbg, tako najlakše znamo jednom riječju opisati stanje pamuka)
Za Expromizer v5 wick mi je tebalo točno pola dužine te rolice, fino je prošlo kroz coil promjera 2,5mm.
Taman je bilo mrvicu otpora od strane provlačenja kroz coil i nisam uopće trebao naknadno “flufati”.
Aroma pristojna, moj osobni dojam je da je ovaj pamuk bolji od Cotton Bacon v2.
@hrvojes
“Nakon nekoliko dana korištenja ove japanske vate u pločicama mogu reći da mi je bolja vata nego Cotton Bacon ili Canna Cotton, tako da Robert uzmi Koh Gen Do vatu na Juice Doctoru, nećeš požaliti… 🙂”Odlično, sljedeći put kad ću naručivati nešto iz Juice Doctora, naručit ću i Koh Gen Do.
Htio sam neki dan uzeti Molicel P26A baterije kod njih. No, nisu ih imali na stanju pa sam baterije, extender za Expromizer v5 i Demon Killer Slacker Cotton naručio kod Wizardlab.
OK, sad sam i tako neko vrijeme miran s pamukom, ali vjerovatno će biti sljedeći mjesec
narudžba baze + nic shoot-eva s Juice Doctora pa ću naručiti onda i taj pamuk 🙂10/03/2022 at 16:21 #12844Povlačim što sam rekao za Koh Gen Do vatu, jer sam dobio nove grijače, btw. još bolje nego Classy coils, a napravio mi ih je i poslao, sve gratis, Goran sa ovog foruma; uglavnom stavio sam njegov Clapton grijač u Kronosa i povisio watte na 25 i Koh Gen Do je počela slabije natapati i nakon par pokušaja odustao sam od nje i stavio Cotton Bacon i super natapa, puno bolje nego Koh Gen Do… Očito se ta japanska vata ponaša lošije na većoj snazi, ne znam, ali sad mi je opet bolji Cotton Bacon… 😀
10/03/2022 at 20:10 #12851Ah, te slatke muke Vejperske 😉
I ja sam danas presložio 2 atomizera i umjesto Demon Killer Slacker Cotton
ponovo stavio Geekvape Japanese Cotton.
Ali, kad sam rastavio atomizere vidio sam da je pamuk na oba uredno bio natopljen.
Znači, Demon Killer Slacker Cotton mi i dalje igra u buildovima, samo eto…
htio sam ponovo malo testirati Geekvape Japanese Cotton.22/03/2022 at 19:25 #13316Dobio Journey vatu i stavio je odmah u Kronosa i malo je reći da sam oduševljen, vata je zbilja super… 😀
22/03/2022 at 21:22 #13319Baš dobro da si ovo napisao….evo zaboravio sam da je i meni prije tjedan dana😬🤯!!
03/04/2022 at 08:26 #13635Došla nova vata u Wizardlabu… Je li netko probao?
Titanium Fiber Cotton Elite
03/04/2022 at 15:02 #13661Nisam isprobao, vidio sam da ju neki hvale da je skoro pa u rangu Muji.
Da li je to stvarno tako ili nije…15/04/2022 at 21:42 #13947Evo taman sam se danas kupio i evo maloprije probao i vata me oduševila, super je, natapa dobro, nema ni malo okusa po vati, čak ni na početku, iako probao sam ga u Dvarwu, moram još vidjeti u Kronosu jer ipak Kronos je puno zahtjevniji po pitanju vate… 🙂
21/04/2022 at 11:00 #14043Bas stavljam zadnje komade Cloud9 pamuka u Dvarwove.
Nakon cijele kutijice (u kojoj bas i nije previse pamuka) mogu reci da sam lagano razocaran.
Ok, dobro natapa, relativno lagano se radi s njime, ali nakon 2-3 tanka kao da gubi “gornji sloj” kontakta; ne znam kako da bolje opisem, ali kako god da ga slozim, uvijek nakon 2-3 tanka je dominantan nekakav lagan metalni okus, kao da se stvori neki mikrometarski sloj tekucine koja vrlo brzo ispari i vise isparavaju legure jer kao da pamuk nema kontakta sa coilom. Nije dry hit, sve super funkcionira, ali sa laganim metalnim okusom.
Uglavnom, definitivno cijena ne opravdava hype.21/04/2022 at 11:42 #14044Meni ova Titanium vata oduševila, nema više curenja u Kronosu, niti dry hita, jer sve dosadašnje vate kao da nakon dobrog rada na početku, nakon nešto vremena zahtijevaju zamjenu jer počinju problemi koje navodim, dok kod Titanium vate još nisam naletio na problem, odnosno dulje traje i dulje zadržava svojstvo kao na početku. Nadam se da sam dobro objasnio doživljaj… 🙂
21/04/2022 at 11:55 #14045Bas gledam na KHW stranicama Titanium i u kosarici je vec. Definitivno slijedeca narudzba za probu.
22/04/2022 at 11:08 #14063Bravo Goran, baš me zanima kako će se tebi svidjeti Titanium vata, eto mene u kratkom periodu baš oduševila… 🙂
04/05/2022 at 12:40 #14238Taman danas stigao Titanium fiber cotton pa me zivo zanima kakav ce biti “performans”. Strpao sam ga odmah u Dvarwove i inicijalno da, subjektivno je bolji od ostalih, mada se to moze pribrojiti onom prvom “odusevljenju” necime novime. Isprobat cu u slijedecih mjesec dana kako se ponasa sa razlicitim set-upovima.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.