GEEKVAPE ZEUS SUB-OHM TANK

GEEKVAPE ZEUS SUB-OHM TANK

5

Ne može se reći da je Geekvape Zeus SUB-OHM tank novost na tržištu jer se već izvjesno vrijeme vrti među vaperima, ali svakako možemo potvrditi da je njegova popularnost zaslužena.

Možete ga pronaći u nekoliko verzija, među kojima smo odlučili izdvojiti Zeus Sub-Ohm Tank koji je zadržao izgled i kompaktnost Zeusa X, ali nam je donio i nekoliko poboljšanja u vidu velikih otvora za točenje e tekućine zahvaljujući kojima curenje iz bočice prilikom točenja više neće predstavljati problem.

Također, protok zraka u ovom atomizeru riješen je sistemom top-to-bottom koji daje odličnu aromu i može se lako regulirati jednostavnim okretanjem AFC prstena.

Važno je naglasiti i da Geekvape Zeus SUB-OHM tank koristi GV Mesh Coil sistem što znači da kupujete gotove grijače s odličnim natapanjem koji podržavaju i najgušće 100% VG tekućine.

Plusevi:

  • Gotovo je nemoguće da ovaj tank procuri
  • Laka i brza zamjena grijača
  • Odlična aroma za veliku količinu pare
  • Solidan kapacitet i praktičan dizajn

Minusi:

  • Kupovina gotovih grijača

Željno očekujemo vaše mišljenje po pitanju ovog tanka. Kakva su vaša iskustva?

Koji su ostali atomizeri u kategoriji najbolji atomizeri 2021 pročitajte klikom na link.

Svoj stav o ovoj i drugim temama možete uvijek iskazati na live streamu koji ide svaki petak u 21:00 na Vaper Pub Youtube kanalu.

S.T.

Choose your Reaction!
  • Moj prvi i još uvijek primarni atomizer… dva su u điru sa grijačima 0.4 Oma! Grijač 0.2 – mene ne zadovoljava aromom… “oblačurine” kao u priči. Vejpam dva mjeseca (“neš ti meni staža!”), nikada nije bilo niti naznake curenja (Leak test 10/10). Koristim još: Siegfried, Zeus X II RTA (Mesh), Dead Rabbit R Tank, GTL Eleaf… Zeus subom je nenadhebiv! Moja velika PREPORUKA početnicima kao što sam ja. 😉

  • moj najdraži dl s gotovim grijačima. odlična aroma. jednostavan za korištenje. dobar kapacitet.

  • Nismo se voljeli jer sam bila dojma da, iako je okus intenzivan, arome nisu bile vjerodostojne nego forsira slatkocu

Leave a Comment