Innokin osvaja nekoliko međunarodnih nagrada za vaping

3

Q2 obično označava početak međunarodnog kruga vape sajmova, pružajući proizvođačima priliku da pokažu budućnost nikotina sljedeće generacije na glavnim svjetskim tržištima.

Među tisućama novih proizvoda koji se izdaju svake godine, samo je nekolicina odabranih prepoznata od strane stručnjaka industrije s cijenjenim međunarodnim nagradama.

Veterani industrije Innokin uživali su u sjajnom početku izlagačke sezone 2022., pokupivši četiri nagrade na dva događaja.

Vapouround Awards najveća je ceremonija dodjele vape nagrada u Ujedinjenom Kraljevstvu. U ovom događaju u gala stilu koji se održava uz The UK Vaper Expo svake godine sudjeluje više od 400 ključnih donositelja odluka u sektoru vapinga.

Innokin je ovog puta imao svoju najuspješniju večer na The Vapouround Awards otkako je ova dodjela nagrada započela prije više od sedam godina, došavši s tri najveća priznanja.

Innokinov Z-Force atomizer, s inovativnom tehnologijom DuoPrime zavojnice, osvojio je treće mjesto u kategoriji “Najbolji DTL Tank”.

Innokin Zenith II koji potrošačima omogućuje istraživanje cijelog niza Z-zavojnica vodećih u industriji, zauzeo je drugo mjesto u kategoriji “Najbolji MTL Tank”.

Innokinovo najveće priznanje bilo je prvo mjesto u kategoriji “Najbolja održiva inicijativa”, za njihov novi proizvod za jednokratnu upotrebu Aquios Bar, napravljen u suradnji s Aquios Labs.

Aquios Bar je inovativni uređaj za jednokratnu upotrebu koji kombinira tehnologiju vapinga na bazi vode Aquios Labsa s održivim dizajnom proizvoda. Za razliku od drugih jednokratnih uređaja za vaping, Aquios Bar se nakon upotrebe može rastaviti, što omogućuje jednostavno recikliranje većine komponenti.

Samo tjedan dana kasnije, Innokinov novi Klypse uređaj osvojio je nagradu za najbolji POD na Vapexpo Spain. U kategoriji POD sustava uglavnom namijenjenim novim vaperima, Innokin Klypse se istaknuo po svojim iznimnim performansama vapinga i kvaliteti izrade.

Ipak, nemojte ovo shvatiti kao našu osobnu preporuku gore navedenih uređaja jer mi nismo imali prilike testirati ih i usporediti s konkurencijom. Ukoliko itko od vas ima iskustva sa spomenutom vape opremom, slobodno podijelite svoje mišljenje i iskustva s nama i ostalim čitateljima.

Choose your Reaction!
  • Koliko sam popratio taj vape expo na Vic-ovom youtube kanalu – čeka nas poplava jednokratnih uređaja, a stvarno ne kužim zašto je to postalo toliko popularno, pogotovo ako se teži nekoj svjesnosti o očuvanju okoliša. Kao da nam nije bilo dovoljno ovo sa nicshotovima :/

    • I onda to još nazovu “Najbolja održiva inicijativa”. Muka mi je od toga u kojem smjeru to ide, a i od onih trgovina koje to još tako glasno promoviraju.

Leave a Comment