JOURNEY CLASSIC Rocher – Review by Zrinka

Mudrost dana: moraš probat e-tekućinu da bi znao kakva je!

JOURNEY CLASSIC Rocher

Nisam se baš našla s Vapeladom, isto tako isprobane čokoladne tekućine me nisu oborile s nogu pa iako lješnjake volim beskrajno nekako sam svjesno i namjerno izbjegavala ovu tekućinu. Činjenica je da Rocher inače obožavam, da ne postoji Rafaello to bi mi valjda bio najdraži slatkiš tako da si eto, nisam htjela kvarit dojam, sram me i stid bilo..

I tako neki dan probam kod kolegice i odmah drugi dan dotrčim na posao s praznom bočicom da si pretočim malo i sad eto uživam u tekućini i divim se vlastitoj gluposti. Okus je odličan iako iskrena da budem nije skroz pogođen. Kolegica prva zaključila a ja sam se samo složila da više podsjeća na Monte nego na Rocher kuglice. Baš je kao taj čokoladni puding, krema il što već sa dodatkom lješnjaka.. Da bi mi bio baš Rocher trebalo bi logično dodat nugata i jooš prženih lješnjaka, Feko i Hrvoje, molim lijepo prestanite kolutat očima 😉

Prisutna je ta fina kremasta puding nota, čokolada je kako treba nema okus one jeftine iz buhtli po čudnim pekarama ili iz preljeva za sladoled u bocama od 2.5 l, ma znate sigurno na kakve čokolade muslim. Lješnjaci se hvala bogu osjete kažem da ih je više nije da bih se ne znam kako žalila ali to su sad već moja osobna izvoljevanja koja nemaju veze s ničim 😛 Kod Rochera jestivog su zbog količine lješnjaci u prvom planu dok se u tekućini osjeti sve podjednako i krema i čokolada i lješnjak samim time je okus bogatiji i interesantniji.

Iako bi se moglo očekivati sasvim suprotno ovo čudo nije preslatko, ok možda bi na nekom jačem grijaču i bilo, meni je u nautilusu, grijač 1.8 ali definitivno ću probati na drugim atomizerima sa drugim grijačima.

Eto, imala predrasude, neutemeljene glupe predrasude a rodila se ljubav i uljepšala mi petak, di ćeš bolje?

PS: žene ovo je čini mi se odlična anti pms tekućina

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
  • Eto je opet, kako si ti to fino opisala Zrinka…točno me je momentalno obuzela želja da i ja ovo isprobam 😉

Leave a Comment