Journey Tiramisu – Review by Zrinka

0

Ah, kao što rekoh bila po grijače 😉 daklem nadrljali ste bome 😉E sad, da postavim najvažnije pitanje ovih dana, bilo po svim portalima pa je red da i tu prokomentiramo: ide li jabuka u francusku salatu?

Ok, ok šaalim se samo..Htjela sam pitat ide li rum u tiramisu?

Journey Tiramisu e-tekućina.

Bilo je već polemike u staroj grupi da ne ide u originalu rum nego nešto drugo, zanima me šta a nemrem se sjetit..

U Journey tiramisu ne ide ruma ;( ta me činjenica mrvičak rastužuje al to sam ja koja bi valjda i u kremšnitu sipnula malo alkohola nekog, čisto onak, nek se nađe..Ok ajd, ruma nema ali zato svega ostalog ima kolko hoćeš. Evo, nije mi jasno a tiramisu mi je jedan od najdražih ako ne i najdraži kolač kako su ga uspjeli taako smiksat da ova e-tekućina ima toliko dobro pogođen okus? I opet je bila moja skeptičnost na djelu, tiramisu kao što rekoh ooobožavam i baš me zato bilo strah probat tekućinu za e-cigarete al eto Gege i Irena me izbaviše iz okova mojih predrasuda 😉

Kava, daa tu je, fiina, nije baš tako neprimjetna kako piše u opisu tekućine, to mi se baš sviđa, tiramisu bez kave je ko… ćevapi bez luka (znam neki i to jedu al da ću ih ikad razumjet nema šanse) Ajde kava, manje više tu je, mljac je ali probala sam već par tekućina s kavom, nije to ono što mi je razveselilo okusne pupoljke toliko koliko okus kreme i piškota biskvita il čega već..Ovo je baš pravi okus tiramisua kao cjeline, krema, je pogođena ono 826%Mascarpone, biskvitić namočen kavom..A sve pjenasto flafasto.. Ok ok pjenasto i flafasto je struktura a ne okus al baš me briga, meni je okus flafast 😛Čak osjetim tu i malo nekog finog šlaga..

Joj, šta rekoste, do kad ste ono na godišnjem? Da znam, ja mrrrzim kad me neko to pita…

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
Leave a Comment