Najbolja e cigareta

Najbolja e cigareta

Svako malo se na društvenoj mreži pojavi pitanje “koja je najbolja e cigareta”.

To je nemoguće odgovoriti jer takvo što ne postoji. Postoje jako dobre e cigarete i uređaji, te postoje oni koji su solidni u startu no vrlo često se brzo pokvare zbog grešaka u dizajnu ili same loše izrade.

Većina uređaja e cigarete, bilo da se radi o PODovima, MOD-ovima i slično – imaju praktički iste karakteristike koje se razlikuju u nijansama a sve se na kraju svodi na to sviđa li vam se dizajn ili ne.

Tu možemo gledati sa aspekta potrošnje baterije, izdržljivosti uređaja na fizičku torturu (tipa padanja), dal je vodootporan ili nije, na koliko baterija radi ili možda ima integriranu bateriju i tako dalje.

No koje god od ovih praktički sekundarnih funkcija odabrali – uređaj će sasvim sigurno imati sve one primarne funkcije potrebne za funkcioniranje i korištenje kao e cigareta a to je da služi sa parenje e tekućina.

Dakle zaključak priče: najbolja e cigareta ne postoji. Naš savjet je da se svakako konzultirate sa članovima zajednice kako bi vam sugerirali što kupiti iz vlastitog iskustva korisnika koji su to koristili ili ako ništa drugo entuzijasta koji je upoznat s tim uređajem.

Kako bi uvijek bili u toku svakako nas možete pratiti u Vaper Pub Friday Night live streamu koji se emitira svaki petak od 21:00 na Vaper Pub Youtube kanalu.

Choose your Reaction!
Leave a Comment