arome za e cigarete

Najpopularnije arome za e cigarete 2021.

Kažu da o ukusima ne treba raspravljati – i nećemo. Među tisućama najrazličitijih okusa koje se mogu koristiti kao arome za e cigarete nemoguće pronaći nekoliko koji bi zadovoljili afinitete i ukuse svih vapera početnika i iskusnih korisnika elektronskih cigareta. Svakako možemo probati da uštedjeti naše i vaše vrijeme i novac makar ovom listom nekoliko najpopularnijih aroma ove godine.

Jagoda – klasik vape industrije. Sama ili u kombinaciji s nekim drugim aromama ili kompleksnijim desertima. Jagoda ima najviše fanova i godinama drži primat u odnosu na ostale e-tekućine te zaslužuje biti na listi najpopularnije arome za e cigarete. Iako pušačima nije jasno kako netko može „pušiti“ jagodu, ova je aroma samo još jedan od dokaza da pušenje nije isto što i parenje i da nije svejedno koja je tekućina u atomizeru iz dana u dan. Vrlo popularna aroma jagode iz naše ponude je SHAKE Milkshake.

Mango – opet voćka (čudno, zar ne?) Okus koji je početkom 2010. izazvao pravu malu vape revoluciju i od tada vodi mrtvu trku s okusom jagode. Hoćete li biti naklonjeniji onim kombinacijama koje podsjećaju na slatkiš ili pak onima sa istinskim, gotovo realističnim, voćnim okusom, procijenite sami. Ipak, mango se danas nalazi u ogromnom broju popularnih e-tekućina što kao dominantna, što kao sporedna aroma. Ukoliko želite probati našu verziju mango okusa, SHAKE Charger bi vas mogao oduševiti.

Okusi duhana – s obzirom da je e-cigareta između ostalog i ultimativna zamjena za klasične cigarete, nemoguće je razglabati o najpopularnijim e tekućinama bez duhanskih okusa. Prije nego što se potpuno izgubite u moru najrazličitijih duhanskih nota, možda vam činjenica da su među bivšim pušačima najtraženiji upravo duhanski okusi s blagim notama začina i orašastih plodova bar malo olakšati potragu. Sami smo se gotovo specijalizirali za duhanske okuse s vrlo velikim brojem duhanskih mikseva. Vrlo vjerojatno ste već čuli za Grampas Cream, Schrodinger, Mr Fulir.

Mentol ili druga hladila – veoma popularan kod bivših pušača koji su koristili mentol cigarete, ali začudo i kod onih kojima nikada nije na pamet palo povući puff mentola prija vape-a. Poput osjećaja svježine koji ostavlja na nepcu, mentol od svojih početaka ne gubi na svježini i popularnosti ni u vape svijetu. Jako zahvalan i u kombinaciji sa drugim voćnim i kremastim okusima, svakako zaslužuje popularnost koju ima. U ovoj kategoriji dominira naš SHAKE Brrr, a nije daleko iza njega niti SHAKE Glass.

Kremasti okusi – još jedan klasik za sva vremena za ljubitelje e-tekućina. Bilo da se radi o vaniliji, klasičnoj slastičarskoj kremi od jaja, ukusu poznatog deserta creme brulle, kremi od čokolade ili pak pudingu u kombinaciji s voćem, upravo su kremaste note vrlo često osnova desertnih okusa u vape svijetu. Možda nije slučajnost što se upravo ove arome odlično slažu s jednim od naših omiljenih napitaka – kavom. Jedna od napopularnijih i neizbježnih okusa u našoj ponudi je Journey Signature Coco by Ivana. Jeste li ga već probali?

Popularni napitci – Mnogi su napitci pretvoreni (uspješno ili manje uspješno) u arome za e-tekućine od kojih su i danas najpopularnije aroma Coca Cole, energetskih pića i različitih verzija kave. Ipak na našoj listi napitci odnose zadnje mjesto jer je njihova popularnost nešto manja u odnosu na ostale, gore navedene, arome. U ovoj kategoriji imamo široki spektar aroma za e cigarete koktela, no nekako je najpopularniji SHAKE SNAP.

A koji je vaš omiljeni okus e-tekućine? Recite nam u komentaru!

Svakako nas pratite u live streamu koji ide svaki petak s početkom u 21:00 na Vaper Pub Youtube ili Vaper Pub Twitch.tv kanalu!

Choose your Reaction!
  • Meni je super fairy tale kolač od naranđe, ne mogu odoljeti, od 30 tekućina koje imam, stalno tocim tu 😁

  • U sedam godina parenja s prekidom od dvije godine kada sam potpuno prestao pušiti meni je apsolutno najbolja Jorney Premium serija tekućina. Trenutno parim naizmjenično Custard i Berliner. Bravo dečki!!!

  • Meni su najdraže desertne arome i pokoja voćna. Od nedavno sam počela i sa duhanskim, ali samo sa duhanskima koje imaju dodatne slatke ili orašaste komponente.

  • 4 mj na vapeu i za sad mi najviše odgovara grempas cream, kojeg nemam više, spirit i fulir…. Vocke me baš i ne privlače… Hedonist, enigma, ry4, 11… Tak nekak tim redom

  • Samo desertno i samo slatko, sve drugo mi ne odgovara. Vocno nisam nit probavala jer me miris odbije (astma), a duhanske su mi preintenzivne. Ostaje mi jako mali izbor, al opet ja happy 🙂

  • Jagoda zna biti ful zeznuta za okusne pupoljke… do sad nisam uspio dobiti pravu aromu jagode, a da se ne izgubi nakon par dana…

    #teamEgzotičnoVoće 🙂

  • Meni su kao nedavnom prebjegu s duhana najdraže duhanske tekućine. Može tu biti neka vanilija, lješnak, karamela…onak u tragovima. Pa sam isprobao i Energy Drink, to mi nije loše. Imam i neku tekućinu kaj je Jimmy zamućkal, ni sam ne zna koja aroma je u pitanju, no meni se čini da je Cheesecake. A, zanimljivo da je i mojoj ljepšoj polovici ta aroma ok i sad smo u problemu jer je longfill već opasno blizu kraja. Ma, ovo sve skupa je kao da pustiš malo dijete u tvornicu slatkiša. Oči gladne 😛

Leave a Comment