tak je kak je

Nećemo se lagat

It is what it is … ili ti po naški – tak je kak je…nećemo se lagat, nećemo se pretvarat da samo nešto što nismo.

Vaper Pub “društvenu mrežu” smo napravili sa naj minimalnijim budgetom mogućim. Danas, 2021. godine, bi bilo suludo investirati nekakve ozbiljnije novce (do kojih svi tako teško dođu pa tako i mi) u projekt koji je nesigurniji od bačve baruta pokraj upaljene svijeće. Drugim riječima – ne, nismo toliko bedasti i bogati da ulupamo desetke ako ne i stotine tisuća kuna u projekt da bi ga na kraju koristilo 20-100 pa čak i 500-1000 ljudi.

Zašto onda napraviti ovako nešto pa to predstaviti kao “big thing”?

Pa zato da uopće vidimo koliki je interes, jednostavno….testiranje odaziva publike.

Ako bude interesa, ako vidimo da se stranica koristi i van ovog početnog “naleta” imamo plan B i plan C i plan D za osiguravanje boljeg korisničkog doživljaja aka manje štekanja, brže izvođenje stranice i slično. Nitko neće biti sretniji od nas da dođe do situacije da moramo aktivirati plan D…. no do tog D day-a moramo još puno žganaca pojest.

Plan B ćemo aktivrati danas/sutra, ovisi koliko će biti brza ekipa iz hostinga > a to je prebacivanje na 3x jači server, to možemo bezbolno i brzo.

Dakle samo smireno, kao i u računalnim igrama – patch is incoming.
Choose your Reaction!
  • Pred nama je, sve će se vidjeti. No, dosta toga ovisi i o angažmanu korisnika. Najgore je, imaš na stotine registriranih usera a samo nekolicinu aktivnih. Zato polako, korak po korak 😉

    • a tak ti je i na fb grupi, sve dok se nekaj ne počne dijelit – onda tek skužiš koliko u biti ljudi čita, a ne sudjeluje 🙂

  • Za sada je relativno sporo (26/9). Ali svakako super inicijativa za gradjenje “komjunitija”.

Leave a Comment