Nocelle Vitruviano – Review by Zrinka

0

Normalan svijet već spava ali evo, ne mogu ja a da ne napišem koju prigodnu…

Lješnjaci, mjesecima šizim, davim i skačem svima po glavi sa tim lješnjacima i to onim finim hrskavim prženim lješnjacima. Hedonist volim baš zbog tih lješnjaka iako naravno ima u toj tekućini još koječega..

I tako, Gege spomenuo neki dan lješnjake, ja ko ja krenula cendrat i dobila jučer za probu, ono logično, da me se čovjek riješi… Nocelle Vitruviano aroma za e-cigarete.

Eeee, to je to, gasi internet, motaj kablove, nema dalje, lješnjaci, fini prženi punokrvni punog okusa, intenzivne arome..

Prvo probala a da nisam ni znala naziv e-tekućine tako da sam tek naknadno išla čitat opis, u opisu piše i vanilija koja je bar po meni u čitavoj priči rezervni igrač, zvijezda su večeri lješnjaci. Nemaju nekih čudnih primjesa, nema u tekućini ništa što im smeta i što ih guši, jednostavno dominiraju u svoj svojoj finoći! Možda će neki reći da je ova tekućina dosta jednostavna, iako sam subjektivna kad se radi o lješnjacima zapravo bih se mogla s tim složiti, nema tu trista čuda ali iako možda na prvu djeluje banalno ja sam oduševljena jer je to upravo ono što sam tražila tako da budimo realni i nisam reprezentativni isprobavač. Tank sam pocuclala valjda u rekordnom roku, ostatak proslijedila dalje ali definitivno prvom prilikom naručujem aromu.

Isprobano na nautilusu 3, kao i obično grijač je 0.7.I samo da ne bude nedoumica, ovo su čisti lješnjaci, doduše dosta je tekućina slatka i ima negdje tamo malo te vanilije ali nema niti keksa niti čokolade niti napolitanki tako da nije riječ o nutela okusu.Možda bi mi bilo draže da ima trunčicu manje sladila al da ima vjerojatno nebi bila tekućina tako fina pa ajd, neću baš cjepidlačit i tražit dlaku u jajetu..

Sad kad sam sa tim šugavim lješnjacima dojadila i Bogu i vragu mogu ić u horizontalu, da nisam ovo podijelila s grupom teško da bih mirno zaspala..

Autor: Zrinka Hakala

Choose your Reaction!
Leave a Comment