iskustva pušaća cigareta i kako su prestali s pušenjem

Par iskustava bivših pušača

2

U nastavku možete pročitati par kraćih iskustava bivših pušaća.

Pozitivno iskustvo

by Saša

Moje iskustvo sa e-cigaretama je da imam puno više zraka u plućima/kondicije, počeo sam osjećati okuse koje sam s običnim cigaretama izgubio. Ujutro poslije pijanke ne boli glava od količine cigareta koje sam popušio s tim da se količina alkohola u međuvremenu nije povećala. Ne smrde mi ruke odjeća kuća i automobil.

Bio sam pušač 27 godina

by Gabriel

Bio sam pušač 27 godina. 2 kutije+ dnevno i to nikad light verzija. Od rođenja imam blaži oblik bronhitisa i svaki dan u jutro i navečer pri promjeni tlaka sam kašljao kao lud, a kada bih se prehladio to bi bili napadaji kašlja koji bi trajali po 10 minuta. 

Otkako sam prešao na vape (kombinacija DL na 6mg i MTL na 10-12 mg) kašalj ne da se smanjio, nego je nestao. Prije 2 mjeseca sam se prehladio i sišlo mi je na bronhi, dobio od doktorice Sumamed, ali kašlja nije bilo.

Ne može me nitko razuvjeriti da vape nije zdraviji od pušenja. Na sebi testirao i puno sam zdraviji nego prije

Bez problema sam ostavila cigarete

by Sonja

Na e-cigarete sam prešla u Siječnju, bez problema ostavila cigarete, puno bolje se osjećam, nikakvi zdravstveni problema nemam.

Kuća uredna i bez smrada,svim pušačima bih preporučila da prodaju.

Lijep pozdrav iz Sl.Broda 

Choose your Reaction!
  • Nakon 30 godina s cigaretama, preko noci , prije 5 mjeseci jednostavno sam prestala i pocela pariti 🙂
    Osjecam se super. Dva ili tri puta mi je pala cigareta na pamet….ali nisam pokleknula. 🤗

  • Osim gore navedenih beneficija koji su svi naveli, vape može biti itekako zgodan hobi i terapija onima koji imaju malo smisla, radoznalosti, strpljenja i afiniteta za prčkanje po coilovima, vati, atomizerima itd. Meni je barem tako. Jedno vrijeme u težem periodu života mi je bio isključivo terapija za živce i svojevrsni Zen.

Leave a Comment