Recenzije e tekućina i e cigareta by Zrinka

Pink Fury Spermint – recenzija

0

Recenzija by Zrinka

Ne može mi niko ništaaa pa niti gubitak njuha 😉

eh nemojte se preeerano veselit, njuh i okus su mi se počeli vraćati tako da, nastavljam s davljenjem svekolikog pučanstva 😉

Nalila ovo u Kiwi, evo parim već tri dana i daa, opis apsolutno odgovara, jaki mint, zbilja kad piše jaki, čitajte jaki 😛Tekućina je ultra hladna, turbo osvježavajuća i niti malo slatka..

Ovo je baš onaj čisti mint, nebih se sjetila s čim usporedit da Hrvoje nije neki dan spomenuo one Fishermans bonbone, točnije one u bijeloj vrećici, one turbo ultra strong.. ne znam da li je i mrtvačka glava na vrećici nacrtana, ako nije trebo bi neko predložit proizvođaču.

Dakle čisti hladni mentol, nema onu biljnu komponentu mente kao u zelenom orbitu… Ajmo reć puno je bliži plavom orbitu iako nije ni to to. Uglavnom, hladi kolko nećeš, treba pazit kako vučeš jer: pluća oće izać na nos a uši otpadaju..

Meni je tekućina vrh, da li zato što druge još baš ne osjetim najbolje ili mi ovakvoj koronjavoj jednostavno paše eto pojma nemam..I da, nemojte slučajno livat ovo u neki ozbiljniji ati ili pod, preejako je, kažem i ja na Kiwiju ne smijem baš saugat prejako, peče brate mili..

Za prehlađene metiljave šmrkave i mrljave ovo je čisti melem, lijek za dušu i sinuse..Aroma je jednostavna, kao što rekoh jaki mint i ajd zdravo..Za razbistrit misli i prodžarat sinuse prava stvar..Bojana veli da je njoj prejaka 😉

Choose your Reaction!
Leave a Comment