Prodaja e tekućina Zagreb

Prodaja e cigareta

Prodaja e cigareta i e tekućina je osnovna djelatnost tvrtke AEON sa sjedištem u Zagrebu još od 2016. godine kada je registrirana.

Iako nam većinu poslovanja tvrtke čini prodaja e tekućina odnosno veleprodaja, povremeno znamo imati posebne modele e cigareta za koje smatramo da su izuzetno dobre ili specifične po svojim funkcijama.

Naš primarni cilj je proizvodnja kvalitetnih (što okusom što sastavom) e tekućina te plasiranje istih na tržište diljem EU.

Svakako pogledajte našu ponudu e tekućina na Vape Shopu Vaper Pub.

Ne zaboravite posebne pogodnosti kao što je plaćanje proizvoda virtualnim novcem koji skupljate koristeći društvenu mrežu Vaper Pub.

Društvena mreža Vaper Pub nastala je kao rezultat višemjesečnog napora, testiranja i prilagođavanja osnovnih funkcija stranice korisnicima. Članove objedinjuje jedno – svi su korisnici e cigareta. Kako bi osigurali nesmetanu i sigurnu komunikaciju za tehnologiju.

E cigarete su nova tehnologija koja na prvi pogled izgleda komplicirano, nepoznato i ljudi su skeptični prema korištenju.

Vaper Pub ne služi kako bi vas uvjerili da su e cigarete bolje, odlične – nisu. Ako ne pušite nemojte niti početi pariti – točka. Vaper Pub i zajednica služe isključivo tome kako bi vam pojasnili i približili samu tehnologiju e cigareta, ukoliko vas to zanima. Vaper Pub društvena mreža postoji u okviru Facebook-a od 2016. godine, imamo 5500 članova. No, zanimljivo je to da je konstantno aktivnih oko 400-500. Razlog? Razlog tome je činjenica da mnogi prestanu s korištenjem bilo kojeg oblika konzumiranja nikotina i jednostavno nisu više aktivni.

Kako bi uvijek bili u toku svakako pratite naš live stream pekom s početkom u 21:00 na Vaper Pub Youtube kanalu.

Choose your Reaction!
Leave a Comment