Purple Explosion Superflavor – Review by Zrinka

0

Svježi sok od borovnice, ribiza, trešnje i ličija

Eh, ovo je bome fino, nije me izulo iz cipela ko ona breskvica neki dan ali tekućina je doista ukusna..Piše svježi sok i da, to je to kao sok od borovnice iz tetrapaka. Fora mi je što mi dosta borovnica koje sam do sad probala nije pasalo jer su bile nekako previše umjetne, ova nije, na prvu kad sam probala tekućinu mislila sam kako je fina al ono, niš posebno, ipak kad sam ju treći put nalila u tank za redom a to baš i ne radim često razmislila sam još jednom kakva mi je zapravo..

Dakle voćni sokić sa hladilom, da, volim hladilo bit će skoro ko Matko 😉 al šta kad mi je fora. Borovnica je u prvom planu i ona je baš takva sočna ko iz soka fina nenapadna, osjetim i trešnju koja doduše ima lagano bombonasti okus ali nije dominantna nego se fino slaže sa borovnicom, ribiz i liči doista nisam osjetila, valjda nisu u prvom planu a i ruku na srce nikad liči nisam ni jela, pila jedino onu vodu sa ličijem i još nečim onu Senzaciju od Jamnice..

Parila na zeusiću nano na 30 w i baš mi je dobro legla..Kažem, na prvu djeluje onako ok, niš posebno ali zapravo fora je u tome što je okus dosta prirodan pa ne postane naporan niti nametljiv a opet dovoljno je svoj da nije dosadan i od nečeg što mi nije bilo wow na prvu došla sam do toga da cuclam to cijeli dan..Hladila opet ima taman tako da, ovo je definitivno ljetni favorit zbog nenametljivosti i finog prirodnog okusa.Ovo je kao neki kolač koji možda nije najljepši u vitrini slastičarne al zato kad ga probaš zaljubiš se nakon tri zalogaja..I kolegici na poslu se baš sviđa a probala je dosta tih voćkastih..

Dakle, fina ukusna nenaporna tekućina s karakterom u koju se nećete zaljubit možda na prvi puf al nećete ostat ni na samo jednom tanku i nećete ju tako lako proslijedit dalje nekome.

Choose your Reaction!
Leave a Comment