Pušio sam cigarete 23 godine

Pušio sam cigarete 23 godine

0

by Tihomir Kokan, 42g

Prije svega – sviđa mi se ova opuštena i obiteljska atmosfera Vaper Pub Facebook grupe a sada i vaper-pub.com društvene mreže. To je teško postići i sa puno manjim brojem članova.

Ako će nekome ikako pomoći evo mog iskustva u vezi e cigareta:

Imam 42 godine. Pušio sam cigarete gotovo 23 godine.
Dnevno sam znao popušiti i do dvije kutije cigareta. Kratko sam koristio lulu a zadnjih šest godina sam pretežito pušio aromatizirani duhan koji sam ručno motao.

Tokom cijelog tog pušačkog staža pokušao sam prestati pušiti dva puta. Jednom je bilo hipnozom, drugi puta magnetima. Sve to je rezultiralo još većom željom za cigaretama.

U veljači 2021. odlučujem se probati e cigaretu. S time je počela ne avantura nego lifestyle.

Prijatelj je savjetovao Drag S POD kit i bilo je vauuu. Aroma karameliziranog duhana bila je fantastična na 0.8 PNP grijaču u plastičnom atomizeru.

Znatiželja me potaknula da krenem u online istraživanje okusa i e cigareta. Kreneš u istraživanje i onda MTL, DL, RDL ono… WTF? Što znači to sve.

Surfao sam dalje, pohvatao značenja riječi, naučio izraze – slijedeće je bilo odabrati neki novi atomizer.

Odabrao sam bio Nautilus GT mini te uz njega kupio nekoliko vrsti grijača, za probu, pa da vidimo što će ispasti iz toga.

Za ne povjerovat, al onaj isti karamelizirani duhan je sada bio još bolji!

Istraživanje je krenulo dalje. Intrigiran slikama i opisima okusa krenuo sam istraživati arome.

Prošlo je mjesec dana, uživam u aromama, na cigaretu niti ne pomišljam nakon 20+ godina. Supruga ne vjeruje svojim očima. Na poslu su svi skeptični, nitko ne vjeruje da sam se odviknuo cigareta tako brzo. A ja zadovoljan.

Tada sam otkrio Vaper Pub, i tada je sve “krenulo”. Nisam nešto osobito aktivan, ali koliko sam toga naučio od, priznajmo, vrlo osebujnih likova. Koliko sam se zabavio, nasmijao.

Pohvatao sam sve konce, sada se i ja hoću kačiti s nekim da je Brunhilda možda pre razvikana, ali mudro šutim da me Gege ili Puko ne poklope.

Vjerojatno bih trebao malo skratiti da se stignu objaviti i drugi mailovi, ali moram još ovo reći.

Ne znam da li bi bilo korisnije da sam prihvatio savjete u grupi i možda uštedio neku lovu jer bih odmah kupio što mi treba. Ali, zadovoljan sam putem kojim sam išao i istraživao što meni paše. Kupujući različite atomizere, modove, arome.

U tom mom istraživanju je bilo fulanaca. Krivo kupljenih proizvoda, ali i otkrića novih dimenzija okusa primjenjujući pročitano i naučeno.

Upravo to istraživanje, isprobavanje, testiranje – bilo je jedno od većih zadovoljstava parenja i korištenja e cigareta. I naravno da je sve bolje uz Vaper Pub ekipu.

Za kraj, uspio sam čak i nekim svojim kolegama pomoči da prestanu pušiti uz e cigarete. Korite ih još dan danas.

Uglavnom nema više smrada duhana. Klinci uživaju u svježem kućnom zraku. Supruga nema pojma koliko je parenje jeftinije ali shvaća da mora biti desetak različitih aroma uvijek dostupno.


Pošaljite nam svoju priču na admin@vaper-pub.com ili ispunite ovu Google Formu.

Choose your Reaction!
Leave a Comment